Home celebs ‘Rihanna wil verhuizen naar Parijs om samen te wonen met haar vriend’

‘Rihanna wil verhuizen naar Parijs om samen te wonen met haar vriend’

Er zijn al geruchten over een verloving en zelfs een zwangerschap.

De kans is groot dat je Rihanna binnenkort vaker zal spotten op het Europese continent. De zangeres is naar verluidt van plan om naar Parijs te verhuizen, om zo dichter te zijn bij haar vriend, de Saoedische miljardair Hassan Jameel.

Rihanna (30) wordt al sinds vorige zomer gelinkt aan de aantrekkelijke en schatrijke Hassan Jameel (30). Het koppel werd eind juni 2017 al kussend gespot door paparazzi in het zwembad van een vakantievilla op het Spaanse eiland Ibiza. De foto’s gingen al snel de wereld rond, maar sindsdien is het koppel erin geslaagd om hun relatie low-key te houden.

Verloofd en zwanger

Ondanks de inspanningen van het koppel om hun relatie privé te houden, doen er toch verschillende geruchten de ronde. Sinds Rihanna’s optreden op de Grammy’s eind januari, vermoeden sommige fans dat de zangeres zwanger is van haar eerste kindje met de miljardair.

A post shared by @_franzey_ on

Ook zou het koppel stiekem verloofd zijn. Die geruchten begonnen nadat de ‘Wild Thoughts’-zangeres gefotografeerd werd met een ring on that finger. En de recentste ‘update’ over hun relatie is er eentje die wij maar al te graag horen: Rihanna zou namelijk van plan zijn om te verhuizen naar Parijs.

Hassan Jameel heeft een hekel aan de paparazzi in Los Angeles en daarom treft het koppel elkaar vaak in Europa. De twee zouden nu klaar zijn om de volgende stap te zetten in hun relatie en zijn naar verluidt op zoek naar een woning in de romantische hoofdstad. Volgens insiders is Rihanna tot over haar oren verliefd op de Saoedische zakenman en is dit the happy ending die de zangeres verdient.

Savage x Fenty

Ook over haar nieuwe lingerielijn hebben we een update! Savage x Fenty zal vanaf 11 mei te koop zijn en je kan je nu al inschrijven op savagex.com om als eerste te horen over de lancering. Rihanna deelde al de eerste foto van een item uit de collectie op haar Instagram.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.