Home celebs YES: Rihanna lanceert eigen lingerielijn Savage x Fenty

YES: Rihanna lanceert eigen lingerielijn Savage x Fenty

De maten variëren van 70A tot 100E!

Fans van Rihanna kunnen binnenkort haar sexy lingerie shoppen! We gaan er althans van uit dat het een zwoele collectie wordt, aangezien de zangeres het helemaal zélf heeft ontworpen.

Met een succesvolle beautylijn Fenty Beauty en meerdere samenwerkingen met Puma die als zoetje broodjes over de toonbank gaan, smaakt het Rihanna duidelijk naar meer. De 30-jarige zangeres/zakenvrouw laat via Instagram weten dat ze klaar is om haar eigen lingerielijn SAVAGE X FENTY op ons los te laten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voorlopig zijn er geen duidelijke beelden beschikbaar van de lingerie, maar de zangeres weet de spanning nu al op te bouwen met de caption ‘we bout to light this up sis!!?’.

Kleine én grote maten

Wat we tot nu toe wél met zekerheid kunnen melden, is dat Rihanna net als bij haar beautylijn (die de keuze biedt uit meer dan 40 foundationtinten) ook deze keer mikt op diversiteit. Op de website van het nieuwe lingeriemerk savagex.com kan je je namelijk nu al inschrijven en ook meteen je maten selecteren.

Savage X Fenty laat je kiezen tussen maat 70A tot 100E voor een beha en XS tot 3X voor ondergoed. Rih Rih toont hiermee nogmaals aan dat ze klaar is om de bestaande normen in de industrie op z’n kop te zetten. En wij houden je maar al te graag op de hoogte van alle updates!

Lees meer over mode: