Home celebs ‘Richard Gere (68) wordt opnieuw papa’

‘Richard Gere (68) wordt opnieuw papa’

Zijn 35-jarige vrouw Alejandra Silva zou zwanger zijn.

Photo News

Acteur Richard Gere (68) en zijn vrouw Alejandra Silva (35) zouden volgens de Spaanse krant ABC hun eerste kindje samen verwachten. Ze hebben al vier jaar een relatie en trouwden eerder dit jaar in april.

In Spanje trouwde Richard Gere in april voor de derde keer. Zijn ex-vrouwen zijn niet van de minsten, lees: topmodel Cindy Crawford en actrice Carey Lowell. De gelukkige voor deze keer is de Spaanse socialite Alejandra Silva. Ook zij was eerder al getrouwd, namelijk met Govind Friedland. Richard en Alejandra begonnen te daten in 2014 en kwamen pas een jaar later voor het eerst naar buiten als koppel op een filmfestival in Italië.

Ze wonen samen in New York, en volgens de Spaanse krant ABC zouden ze nu hun eerste kindje samen verwachten. Richard heeft samen met zijn ex-vrouw Carey al een 18-jarige zoon, Homer, en Alejandra heeft een 5-jarig zoontje, Alberto, uit haar vorige huwelijk.

Leeftijdsverschil

Richard wordt eind deze maand 69 jaar, terwijl zijn vrouw nog maar 35 lentes telt. Toch hield het enorme leeftijdsverschil van 33 jaar hen blijkbaar niet tegen om aan kinderen te beginnen. De twee moeten het blijde nieuws wel nog officieel bevestigen.

Lees ook: