Home celebs Acteur Bill Skarsgård wordt voor de allereerste keer papa

Acteur Bill Skarsgård wordt voor de allereerste keer papa

Zijn vriendin Alida Morberg is uitgerekend voor deze zomer.

Photo News

De Zweedse acteur Bill Skarsgård gaat nog een spannende zomer tegemoet, want hij verwacht samen met zijn vriendin Alida Morberg zijn eerste kindje.

Bill Skarsgård (27) is bekend van zijn rollen in de blockbusters ‘Allegiant’, ‘Deadpool 2’ en ‘It’. In die laatste horrorprent kruipt de hottie in de huid van de meest gevreesde clown Pennywise. Brrr! In reallife is zijn leven gelukkig allesbehalve een griezelverhaal, want hij staat op het punt om voor de allereerste keer vader te worden.

Bill is samen met Alida Morberg (33), een actrice die meespeelde in iets minder bekende films en series. Alida zou uitgerekend zijn voor deze zomer. Peter van de kleine spruit wordt misschien Alex Skarsgård, de grote broer van Bill die de hoofdrol speelde in ‘Tarzan’ en ‘True Blood’.

Mamma Mia!

Zijn vader Stellan, die momenteel te zien is als Bill in ‘Mamma Mia! Here We Go Again’, wordt opa met de komst van het kleintje. ‘Ik heb acht kinderen en één kleinkind’, aldus Stellan in de Zweedse krant Aftonbladet. ‘Nu is er nog eentje onderweg en het voelt heel erg goed.’

Lees ook: