Home Lifestyle Film HOLA: deze hottie zal achter het ijzingwekkende gelaat van Pennywise schuilen in...

HOLA: deze hottie zal achter het ijzingwekkende gelaat van Pennywise schuilen in ‘It’

In de remake van Stephen Kings 'It' speelt een wel héél knappe 26-jarige kerel de rol van de enge clown.

© New Line Cinema

We doen stiekem al een klein beetje pipi in de broek wanneer we eraan denken, maar de releasedatum van de horrorfilm ‘It’ komt gevaarlijk dichtbij. Maar wisten jullie al welke bijzonder knappe kerel de rol van Pennywise op zich neemt?

Niemand minder dan de Zweedse acteur Bill Skarsgård, die jou misschien bekend voorkomt van ‘Allegiant’, zal in de huid van ‘s werelds meest gevreesde clown kruipen. We weten niet hoe het bij jullie zit, maar wij zouden allerminst bang zijn, moest deze 26-jarige knapperd ons in het donker besluipen… afgezien van zijn Pennywise-kostuum, dan.

Follow everyone tagged and I'll follow 10 people in two hours

A post shared by Bill Skarsgård (@billskarsgard_) on

Caption this

A post shared by Bill Skarsgård (@billskarsgard_) on

In full outfit zouden we Bill toch liever niet ontmoeten…

Bekende broer

Ken je Bill niet van zijn vroegere acteerprestaties, dan ken je misschien zijn grote broer Alexander Skarsgård wel. Alexander had de eer om de rol van Tarzan te vertolken én speelt een van de hoofdrollen in de populaire serie ‘True Blood’.

Yes please… #alexanderskarsgard #ericnorthman #amazing #trueblood #vampire #fangbanger #lovehim #handsome #sherrifnorthman #thoseeyes

A post shared by Alexander Skarsgard (@alexander_skarsgard) on

Het verhaal

‘It’ was een horrorminiserie uit 1990 die gebaseerd werd op het gelijknamig boek van Stephen King uit 1986. Het verhaal volgt zeven kinderen die geterroriseerd worden door een bloeddorstige clown. De gloednieuwe remake die binnenkort gereleast wordt, werd geregisseerd door Andrés Muschietti.

De film verschijnt vanaf 7 september van dit jaar bij ons in de zalen. Kan je niet wachten? Bekijk dan gerust de twee officiële trailers:

Nog meer films waar we naar uitkijken: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.