Home celebs ZIEN: Bella Hadid en The Weeknd hebben het wel heel erg naar...

ZIEN: Bella Hadid en The Weeknd hebben het wel heel erg naar hun zin samen in Tokio

Voor hun fans is dit de zoveelste aanwijzing dat de twee weer een koppel zijn.

Hoewel Bella Hadid (21) en The Weeknd (28) in 2016 een punt achter hun relatie zetten, wordt het duo de laatste tijd steeds meer samen gespot. Zo hadden ze het afgelopen weekend wel erg gezellig in Tokio en daar is uiteraard beeldmateriaal van!

Toegegeven, ook wij hebben soms moeite om up-to-date te blijven wat de status tussen het Amerikaanse supermodel en de succesvolle artiest betreft. Hoewel ze in 2016 besloten elk hun eigen weg te gaan, zoeken ze elkaars gezelschap steeds meer op. In mei werden de twee zelfs nog kussend gespot tijdens het filmfestival van Cannes. Dat was na een hele reeks geruchten dan ook de eerste keer dat er ook fotografisch bewijs was. Maar ook afgelopen weekend lijkt een bevestiging te zijn dat het weer helemaal goed zit tussen de twee.

Gisteren bezochten Bella en Abel Tesfaye (de echte naam van Canadese zanger The Weeknd) het befaamde Robot Restaurant in Tokio. Ja, die naam mag je trouwens letterlijk nemen. Het is een diner theater waar artiesten tussen de gerechtjes door optreden in robot-, monster- en andere kostuums inclusief luide muziek en flitsende lampen. Puur entertainment dus. The Weeknd plaatste op zijn Instagramstory dan ook een video waarin we Bella met de grootste glimlach zien. Dat ze van de show (en het gezelschap) geniet, is dus wel duidelijk. Later die avond trok het gezelschap samen met vrienden richting een karaoke bar en ook daar zat de sfeer tussen beiden erg goed. Hoewel de twee hun lippen stijf op elkaar houden wat hun relatiestatus betreft, zijn hun fans alvast laaiend enthousiast over het nieuwe beeldmateriaal!

No More Dreams 📸 : @bellahadid

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

#bellahadid & @fannybourdettedonon 😊

A post shared by Bella Hadid (@bellahnews) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.