Home celebs ZIEN: in dit gigantische paleis zijn Gigi en Bella Hadid opgegroeid

ZIEN: in dit gigantische paleis zijn Gigi en Bella Hadid opgegroeid

De mansion, ontworpen door hun vader, heeft een infinity pool en een privéhammam.

Gigi en Bella Hadid zijn wereldberoemde supermodellen en beiden miljonair op jonge leeftijd. Maar hun bankrekening heeft nog een lange weg te gaan willen ze het niveau van hun vader, miljardair Mohamed Hadid, bereiken. Je hoeft maar een kijkje te nemen in zijn giga-mansion om te begrijpen wat we bedoelen.

De zusjes Hadid zijn stilaan de wereld aan het veroveren, one catwalk at a time. Maar wist je dat ze vanaf hun geboorte al in de wieg waren gelegd voor grootse dingen? Samen met hun jongere broer Anwar zijn de drie kinderen van Yolanda Foster met haar ex-man Mohamed Hadid opgegroeid in een gigantische villa in Beverly Hills.

Happy birthday @mohamedhadid ❤️

A post shared by Hadid News (@hadidnews) on

Je hebt hem vast al gespot op de Instagramaccounts van de zusjes: Mohamed Hadid is heel close met zijn dochters Gigi en Bella. De trotse vader was eerder dit jaar zelfs Bella’s date voor het Cannes Film Festival.

Wat je nog niet wist, is dat de Amerikaan met Palestijnse roots een vastgoedmakelaar en miljardair is. Het bedrijf van Mohamed Hadid heeft naast prachtige huizen in de Hollywood Hills ook de vijftien Ritz-Carlton-luxehotels gebouwd. Maar de meest indrukwekkende woning die hij ooit heeft ontworpen, is die voor zijn gezin. Als je ziet waar Gigi en Bella zijn opgegroeid, vraag je je af waarom iemand in vredesnaam ooit zou willen verhuizen uit zo’n woning!

Le Belvédère

Het landgoed is zo fancy dat het een eigen naam heeft: Le Belvédère is geïnspireerd door Franse en Marokkaanse architectuur en kreeg zelfs een reportage in Harper’s Bazaar Arabia.

Mohamed Hadid haalde voor het ontwerp van zijn eigen paleis inspiratie uit verschillende paleizen in Europa. De mansion telt zes slaapkamers met eigen badkamer, negentien open haarden, een balzaal voor 250 gasten, een bioscoop en twee ontvangstruimtes (formeel en informeel) om gasten te vermaken.

In de woning, bestaande uit drie verdiepingen, vind je ook een privéspa met Turkse hammam en aangrenzende Marokkaanse ruimte om te ontspannen. Verder is er een wijnkelder die plaats biedt voor zo’n vijfduizend flessen. Bij de indrukwekkende woning horen ook bombastische tuinen met zeven fonteinen, inclusief zwanen.

Opgegroeid omringd door zoveel glitter en glamour: het is niet verwonderlijk dat Gigi en Bella zich op hun plaats voelen tussen de elite van de wereld. Het was dus slechts een kwestie van tijd voor de meisjes hun vleugels uitsloegen om een plaats in de spotlights op te eisen.

Nu alle kinderen zijn uitgevlogen, heeft Mohamed samen met zijn vrouw Shiva Safai besloten het landgoed te verkopen. Le Belvédère staat op de markt voor een verpletterend bedrag van $ 85 miljoen (€ 72 miljoen) en voor de geïnteresseerden is er zelfs een website met uitgebreide informatie en beelden.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.