Home celebs Zanger Michael Bublé is voor de derde keer papa geworden

Zanger Michael Bublé is voor de derde keer papa geworden

Het koppel heeft al twee zoontjes en deze keer is het een...

Instagram @michaelbuble

Michael Bublé en zijn vrouw Luisana Lopilato verwelkomden woensdag hun derde kindje op deze wereld. Ze hebben met Noah en Elias al twee zoontjes, en deze keer is het een meisje!

Michael en de Argentijnse Luisana vormen zeven jaar een koppel en ze hebben samen al twee prachtige zoontjes. Noah is vier en Elias twee. De afgelopen jaren kreeg het mooie gezinnetje een serieuze klap te verwerken toen bleek dat hun oudste zoontje leverkanker had.

De Britse zanger trok even de stekker uit zijn carrière om bij zijn familie te zijn. Gelukkig sloeg de kleine Noah zich er dapper door en gaat het nu beter met hem. Naast dit goede nieuws hebben de Bublés nóg een reden om te vieren, want Luisana beviel woensdag in Vancouver van hun derde kindje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Noah en Elias kregen er een zusje bij, want na twee zoontjes heeft het koppel nu ook een meisje. ‘We houden van je tot in het oneindige en verder’, schrijft Luisana bij een foto van het minibabyhandje op haar Instagrampagina. ‘Je gaf ons licht en hoop, en eindelijk ben je bij ons.’

Mooie toekomst

Het meisje weegt 2,74 kilo en kreeg de mooie, toepasselijke naam Vida Amber Betty. Vida’s tweede namen zijn ter ere van haar oma’s, de mama’s van Michael (Amber) en Luisana (Betty).

Met de komst van de kleine spruit, of ons prinsesje zoals zij haar noemen, kunnen de Bublés hopelijk voorgoed een streep trekken onder de zware periode van de laatste twee jaar en met hun gezinnetje van 5 een mooie toekomst tegemoetgaan.

Lees ook: