Home celebs Prins Harry had poster van Halle Berry op zijn studentenkamer, en dit...

Prins Harry had poster van Halle Berry op zijn studentenkamer, en dit is haar hilarische reactie

De 52-jarige actrice deelde een foto op Twitter.

instagram @halleberry/photo news

Prins Harry was vroeger fan van Halle Berry. Er dook nu een foto op van zijn studentenkamer waarop te zien is hoe een poster van de knappe actrice aan zijn muur hangt. Halle deelde de post op Twitter en haar reactie is zalig!

Op het internet doet er momenteel een foto van Prins Harry de ronde, met op de achtergrond een poster van de Amerikaanse actrice Halle Berry. Meghan Markle hoeft zich niet onmiddellijk zorgente  maken, want het beeld dateert van 15 jaar geleden. Prins Harry was toen 18 jaar en er prijkten – zoals bij elke gezonde student – een aantal posters van mooie vrouwen aan de muur van zijn studentenkamer op Eton College.

Halle Berry, die ondertussen 52 jaar is, voelde zich geflatteerd en deelde de foto op Twitter. Haar reactie was hilarisch. ‘Oké, prins Harry, ik zie je!’ schreef de knappe brunette, gevolgd door een gierende smiley. Ze voegde er de hashtag #HalleBerryPosta aan toe, verwijzend naar de lyrics van het liedje ‘Work It’ van Missy Elliott. Tja, de rosse royal had zelfs in die tijd al goeie smaak wat vrouwen betreft.

Mevrouw Berry was trouwens niet de enige die in papieren formaat in zijn kamer hing. Wie goed kijkt, kan hier en daar nog een paar strakke lijven spotten. Tussen de bikinibabes valt ons een andere foto op, die een veel emotionelere waarde heeft. Helemaal links staat een zwart-witportret van Harry’s overleden mama, prinses Diana.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.