Home celebs PRIMEUR: deze 4 voormalige ‘Eurosong For Kids’-finalisten komen ook naar het Sportpladijs

PRIMEUR: deze 4 voormalige ‘Eurosong For Kids’-finalisten komen ook naar het Sportpladijs

We kennen hun liedjes nog helemaal vanbuiten!

© Ketnet

De nostalgische Ketnetshow ‘#ThrowbackThursday in het Sportpladijs’ kondigde vier nieuwe namen aan. En het zijn kleppers, jongens! Wij kunnen niet wachten om mee te gillen met hun hits uit de oude doos.

Wij weten één ding: wie binnen dit en een maand een bezoekje brengt aan ‘#ThrowbackThursday in het Sportpladijs’, gaat hoelahoepen, door het donker wandelen, jodelen en vriendschapsbanden smeden als nooit tevoren. Daar zullen deze vier voormalige ‘Eurosong For Kids’-kandidaten wel voor zorgen!

Jonas van X!NK

De ondertussen 27-jarige Jonas Meukens komt als voormalige frontman van de allereerste Belgische ‘Junior Eurosongfestival’-inzending zijn band X!NK vertegenwoordigen in het Sportpaleis. Wij spraken Jonas deze zomer nog. Ongeveer vijftien jaar geleden, tijdens de glorietijden van X!NK, zag Jonas er zo uit:

Thor

De ondertussen bijna 20-jarige Thor Salden werd in 2006 voor ons land naar het ‘Junior Eurosongfestival’ gestuurd met zijn ‘Een Tocht Door Het Donker’. Nu is hij lid van de Nederlandstalige gangsta-rapgroep Netwerk, maar wij blijven hem toch gewoon onthouden als ‘ti ti ti ti ti ti ti ti’-Thor, hoor.

Laura

Laura Omloop is ondertussen achttien. Ze jodelde zich acht jaar geleden naar de overwinning en was dus onze inzending voor het ‘Junior Eurosongfestival’ in 2009. Benieuwd of ze nu ook nog zo mooi kan jodelen!

Tonya

Tonya Schamp is ondertussen 22 en misschien de minst grote verrassing van deze vier nieuwkomers. Vorig jaar nog bracht ze op MNM haar bekendste single Hé, doe maar mee!, waarmee ze het als zevenjarige bengel tot in de finale van het ‘Junior Eurosongfestival’ schopte. Dat wordt hoelahoepen geblazen in het Sportpaleis!

Nu de mannen van Bazart en Max ‘Oscar And The Wolf’ Colombie nog…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.