Home celebs Flashback Friday: Jonas Meukens vertelt over zijn piekjeshaar, liefdesbrieven en over zijn...

Flashback Friday: Jonas Meukens vertelt over zijn piekjeshaar, liefdesbrieven en over zijn zalige periode bij X!NK

'We hebben eigenlijk nooit een punt gezet achter X!NK'

© Flair

De tijd vliegt, artiesten worden ouder en onze hersencellen willen niet altijd even snel mee. Daarom zijn wij ontzettend benieuwd hoe het ondertussen is gesteld met onze jeugdidolen. Enter: Flashback Friday. Redactrice Karen plofte deze keer in de zetel met Jonas Meukens aka dé zanger van X!NK. Check it out!

Veertien jaar geleden stapte Jonas Meukens samen met zijn bandleden Niels Meukens, Thomas Valkiers en Philip Valkiers op het podium van Junior Eurosong. Met hun groep X!NK veroverden ze vele meisjesharten, maar ook de harten van de jury. De vier jongens mochten namelijk ons Belgenlandje gaan vertegenwoordigen op het allereerste Junior Eurovisiesongfestival in Kopenhagen. Met hun hit ‘De Vriendschapsband‘ belandden ze op een mooie zesde plaats.

Een band gaat nooit stuk

Ondertussen is er al heel wat veranderd, maar de mannen van X!NK zitten anno 2017 nog vers in ons geheugen. En daar schrok Jonas heel hard van. ‘Toen ik een paar weken geleden bij MNM verscheen, was de aandacht enorm. Dat had ik totaal niet zien aankomen. Verschillende fans dachten dat ik een comeback van X!NK ging aankondigen voor het Throwback Thursdayconcert in het Sportpaleis, maar ik kwam gewoon ‘De Vriendschapsband’ zingen. Ik heb nog geen telefoontje gekregen voor dat nostalgische optreden’, vertelt Jonas. Dus Ketnet, even bellen en klaar is kees! Want hé, een band gaat nooit stuk!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.