Home celebs Pommeline moet onmiddellijk na reis naar spoed: ‘Ik voelde een vreselijke pijn’

Pommeline moet onmiddellijk na reis naar spoed: ‘Ik voelde een vreselijke pijn’

De 'Temptation'-verleidster zit momenteel in de gips.

Instagram @pommelinetilliere

‘Temptation’-koppel Pommeline en Fabrizio zijn net terug van vakantie. Ze hadden een zalige tijd in Griekenland, maar de laatste dag sloeg de blondine haar enkel om. ‘De dokters denken dat de ligamenten gescheurd zijn’, aldus Pommeline.

Pommeline en Fabrizio verbleven afgelopen week in het Griekse Kavala voor de trouw van Fabrizio’s broer. Een welverdiende vakantie voor de twee die een gigantisch drukke agenda hebben. Ze beleefden er de tijd van hun leven en lieten ons meegenieten via de romantische foto’s op hun Instagrampagina’s.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op de laatste dag liep het echter mis. Wanneer het koppeltje een taxi wilde nemen naar de luchthaven, sloeg Pommeline haar rechtervoet om. ‘Een dom incident’, vertelt Pommeline in Het Laatste Nieuws. ‘Ik wilde instappen, maar ik stapte tussen de stoep en de wagen. Ik voelde meteen een vreselijke pijn aan mijn enkel.’

Doodknuffelen

‘Op het vliegtuig ging het nog’, gaat Pommeline verder. ‘Maar toen we terug in België aankwamen, kon ik niet meer op mijn voet steunen.’ Het duo reisde dan maar direct door naar de spoed en in het ziekenhuis bleek dat Pommeline in de gips moest. ‘De dokters denken dat de ligamenten gescheurd zijn en ik moet een week in de gips‘, aldus Pommeline in Het Laatste Nieuws. ‘Al konden ze het door de grote bloeduitstorting niet goed zien, dus ik moet volgende week nog eens teruggaan.’

De blondine loopt de komende dagen dus op krukken rond. ‘Het is geen drama, maar een gips rond mijn been met deze temperaturen is geen pretje’, aldus Pommeline. ‘Gelukkig helpt Fabrizio me zoveel als mogelijk.’ Die laatste postte in zijn Instagramstories dat ie al op weg was om inkopen te doen voor zijn vriendin, haar auto naar de carwash brengt én haar daarna ging doodknuffelen. Cute!

Lees ook: