https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs BELUISTER: Pentatonix brengt een mash-up van Ariana Grandes muziek en Ari zelf...

BELUISTER: Pentatonix brengt een mash-up van Ariana Grandes muziek en Ari zelf is onder de indruk

Van ‘Dangerous Woman’ tot ‘Thank U, Next’: al onze favoriete nummers komen aan bod.

YouTube: PTXofficial

Wie Pentatonix nog niet kent, zou zich eigenlijk een beetje moeten schamen. De groep covert al jaren nummers van bekende artiesten op hun YouTube-kanaal en wist ook al verschillende concertzalen uit te verkopen. Afgelopen vrijdag hebben ze een video gepost waar ze allemaal nummers van Ariana Grande in coveren en de zangeres zelf was alvast onder de indruk.

Vrijdag heeft Pentatonix een video met als titel de ‘Evolution of Ariana Grande’ op hun YouTube-kanaal gepost. Hier zie je (of beter gezegd: hoor je) hoe ze nummers van uit de beginperiode van haar carrière tot nu coveren. Zo komt onder andere haar hit ‘Dangerous Woman’ aan bod, maar wagen ze zich ook aan ‘7 Rings’ en ‘Thank U, Next’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op twee dagen tijd wist de video al meer dan 1,6 miljoen views te veroveren en ook de zangeres zelf heeft hem gezien. Zo deelde ze het filmpje op haar Twitteraccount met volgend onderschift. ‘Dit is echt prachtig. Ik heb echt kriebels en gedurende de laatste minuut was ik zelfs al aan het huilen. Ik was trouwens zelfs vergeten dat ik zo veel nummers hebben. Ik heb geen idee hoe dit gebeurd is, maar jullie zijn allemaal geweldig. Ik zie jullie doodgraag. Dankjewel’.

Nog meer Ariana: