Home celebs OH NO: nu gaat ook One Direction-lid Liam Payne solo

OH NO: nu gaat ook One Direction-lid Liam Payne solo

Betekent die het definitieve einde van One Direction?

Belga Image
Wie nog met zijn roze bril op de neus geloofde in het voortbestaan van 's werelds meest befaamdee boysband One Direction, zal dat geloof nu abrupt voelen slinken. Na de aankondiging dat Harry Styles een solocontract ondertekende, gaat nu ook nachtegaal Liam Payne voor een solocarrière.

Nog geen maand geleden ondertekende One Directioner Harry Styles een solocontract. 1D-fans zagen de gebeurtenis met lede ogen aan. Nu zullen de trouwe fans zo mogelijk nóg meer teleurgesteld zijn in hun favoriete boys. Liam Payne kondigde namelijk zonet aan ook voor een zangcarrière op z'n ukkie te gaan. Dat zal pikken!

One Direction zal altijd mijn thuis en familie blijven, maar ik ben heel benieuwd wat dit nieuwe hoofdstuk zal brengen.

Liam Paynes Instagrampost van vandaag bewijst het. Alles zit in kannen en kruiken. Liam ondertekende een solocontract bij Capitol Records, de platenmaatschappij die onder anderen Sam Smith, Emili Sande, Katy Perry, Disclosure, Rod Stewart, The Beatles en Troye Sivan achter zijn naam heeft staan.

Waarom Liam definitief voor een solocarrière kiest is nog onduidelijk. Misschien begint hij met zijn elf jaar oudere vriendin Cheryl Cole aan kindjes te denken… Dan moet er uiteraard brood op de plank blijven komen. Nu Liam na Zayn en Harry ook voor een solocarrière kiest, voelen enkele trouwe fans zich lichtelijk bedrogen. Bewijs daarvan: enkele boze, maar o zo grappige tweets aan het adres van Liam.

 

A photo posted by Liam Payne (@fakeliampayne) on

Meer 1D:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.