Home celebs ZIEN: *NSYNC speelt ‘Never Have I Ever’ en verklapt wie van hen...

ZIEN: *NSYNC speelt ‘Never Have I Ever’ en verklapt wie van hen ooit aanpapte met een Spice Girl

Kan jij raden wie het was?

De mannen van 90s boyband *NSYNC kwamen samen op maandag voor de inhuldiging van hun ster op de Hollywood Walk of Fame. De kleine reünie smaakte duidelijk naar meer, want Justin Timberlake verraste Ellen DeGeneres door zijn voormalige bandleden een dag later mee te brengen naar de talkshow.

Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick en Justin Timberlake vormden samen *NSYNC, een van de meest succesvolle boybands uit de 90s. De groep werd in 1995 opgericht in Florida en scoorde wereldhits met nummers ‘Girlfriend’ en ‘Bye Bye Bye’. Helaas mocht het sprookje niet duren en kondigde de band een pauze aan in 2002, om vijf jaar later te bevestigen dat ze definitief uit elkaar waren.

Kleine reünie

Maandag 30 april kreeg *NSYNC een ster op de Hollywood Walk of Fame, een grote eer waar de oude vrienden maar al te graag voor samenkwamen. En daar hield de pret niet op, want Justin Timberlake verraste het publiek én Ellen toen hij tijdens zijn bezoek aan de talkshow de rest van de boyband meebracht.

Ellen DeGeneres maakte van de kleine reünie op haar sofa gebruik om de mannen enkele rake vragen te stellen over hun tijd bij *NSYNC. ‘Fans denken dat ze alles over jullie weten, maar is dat zo?’, begint de talkshowhost een spelletje ‘Never Have I Ever’.

Ellen wist de *NSYNC-leden pittige informatie te ontfutselen. Zo gaven ze alle vijf toe ooit vrouwelijk gezelschap te hebben gehad op de tourbus en vergaten ze (meermaals) de songteksten tijdens een optreden. Maar er was slechts één bandlid die het hart van een Spice Girl wist te verover. Wie dat was, ontdek je in de onderstaande video.

Helaas kwamen we niet te weten welke Spice Girl spiced up his life. Was het Baby, Sporty, Scary, Ginger of Posh? We zijn zo benieuwd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.