Home celebs CUTE: Justin Timberlake gaf echtgenote Jessica Biel een cameo in zijn nieuwe...

CUTE: Justin Timberlake gaf echtgenote Jessica Biel een cameo in zijn nieuwe videoclip voor ‘Man of the Woods’

* all the heart eyes * 😍

Dat Justin Timberlake (37) graag met z’n echtgenote pronkt, is een understatement. Niet alleen zingt hij in z’n nieuwste single ‘I brag about you to anyone outside‘, hij gaf eega Jessica Biel (35) ook een cameo in zijn videoclip voor ‘Man of the Woods‘. En het resultaat is – zoals verwacht – té lief.

Vijf jaar na ‘The 20/20 Experience‘ is Justin Timberlake helemaal terug met ‘Man of the Woods‘. De 37-jarige popster werd voor zijn vierde soloalbum naar eigen zeggen geïnspireerd door zijn echtgenote Jessica Biel en hun zoon Silas (bijna 3). Meer nog: de plaat is een verwijzing naar de naam van Timberlakes zoon. Silas betekent in het Latijn namelijk ‘van het woud’.

Man (and woman) of the woods

Dat de ex-*NSYNC-zanger trots is op z’n gezin, mag dus duidelijk zijn. In de videoclip voor zijn nieuwste single ‘Man of the Woods’ doet Timberlake er nog een schepje bovenop door zijn wederhelft een cameo te geven.

In de clip zien we de ‘The Sinner‘-actrice in een witte kanten jurk met blote rug en cowboylaarsjes dansen met haar man, uitgedost in een rood houthakkershemd en een beanie. Op het eind van de clip wandelt het Hollywoodkoppel al huppelend het bos in. Could these two get any cuter?! 

Bekijk de volledige clip hieronder:

‘Man of the Woods’ is sinds vandaag officieel uit. Timberlake zou dit weekend al enkele nummers uit z’n nieuwe album brengen tijdens zijn optreden op de Super Bowl.

Nog meer muzieknieuws:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.