Home celebs Nora Gharib is bevallen van haar eerste kindje

Nora Gharib is bevallen van haar eerste kindje

De ‘Patser’-actrice maakte het nieuws gisteren bekend via Instagram.

Nora Gharib
Foto: Jens Mollenvanger

Enkele dagen geleden deelde Nora Gharib (26) nog een foto met haar partner Anson ter ere van Vaderdag. Op de Instagramfoto was duidelijk te zien dat de ‘Patser’-actrice elk moment kon bevallen en het kleintje liet dan ook niet meer lang op zich wachten. Nora maakte namelijk gisteren via Instagram bekend dat ze voor de allereerste keer mama is geworden.

Begin februari kondigde Nora Gharib aan dat ze in verwachting was. Nora deelde op Instagram een prachtige zwart-witfoto waarop we de ‘Patser’-actrice in een nauwsluitende zwarte jurk zien die haar bolle buikje perfect in de spotlight weet te zetten. Onder de foto schreef ze alvast het volgende: ‘Can’t keep this a secret anymore’. Duidelijker kon niet!

Deze week was het eindelijk zover voor Nora en haar man Anson. Gisteren maakte ze namelijk bekend dat ze bevallen is van haar eerste kindje. Het meisje kreeg de naam Chams en werd geboren op 17 juni. ‘Wij zijn gezegend’, schreef de actrice ook nog bij de foto.

Onder de Instagrampost kunnen we ondertussen al heel wat felicitaties lezen. Zo wenste Marthe van K3 haar alvast proficiat en Bab Buelens ging dan weer voor ‘Ik voelde het! Geniet, lieve Nora! Alle liefs voor jullie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.