Home celebs ZIEN: zo brachten onze favoriete BV’s vandaag een ode aan hun papa/echtgenoot/kinderen...

ZIEN: zo brachten onze favoriete BV’s vandaag een ode aan hun papa/echtgenoot/kinderen ter ere van Vaderdag

Adriaan Van den Hoof werd verrast met een tekening en Julie Van den Steen deelde een foto uit de oude doos.

Afgelopen zondag stond volledig in het teken van Vaderdag. Ook onze favoriete BV’s lieten de feestdag niet onopgemerkt voorbij gaan. Op Instagram werden heel wat papa’s, partners en kinderen in de bloemetjes gezet. Een (ha!) bloemlezing:

Elke Vanelderen

Regi Penxten en vrouwlief Elke Vanelderen brachten Vaderdag door in de zon. ‘De pose was wel maar voor even, maar toch een lieve papa heel hun leven! ☀️ Gelukkige vaderdag @realregi’, klonk het op het Intstagramaccount van Elke. Hun twee dochtertjes Ellie Martha en Renée hadden trouwens een superschattige matching outfit aan.

Julie Van den Steen

Julie Van den Steen kon het niet laten om – net zoals vorig jaar – de draak te steken met haar papa’s slechte gevoel voor humor. ‘Ook al maak je de slechtste moppen, neem je altijd slechte foto’s van ons (zet die flits nu toch ‘s af!) en kan je geen Ikea-kasten in elkaar zetten. Gij zijt en blijft de beste man van mijn leven!’, schreef ze bij deze foto uit de oude doos.

Kelly Pfaff

Kelly Pfaff deelde een foto van papa Jean-Marie met haar man Sam Gooris. ‘Gelukkige vaderdag aan deze 2 toppers van een papa’s …bedankt dat jullie iedere dag het woord papa waardig zijn’.

Steven Van Herreweghe

‘Al zeven jaar het grootste geluk op aarde. Lang leve alle vaders!’, aldus een trotse Steven Van Herreweghe, papa van Lenni en Flynn.

Sofie Dumont

‘Hey daddy cool! Happy fathers day to all the daddy’s out there ‘, klonk het bij de VTM-chef op Instagram.

Katja Retsin

Katja Retsin deelde een oude én een nieuwe foto van haar papa. ‘Allerbeste en allergekste papa sinds 1972!’, luidde haar vaderdagsboodschap.

Gert de Mangeleer

View this post on Instagram

Happy father’s day ❤️

A post shared by Gert de Mangeleer (@gertdemangeleer) on

De voormalige chef van sterrenrestaurant Hertog Jan ging dit jaar voor een kort, maar krachtige boodschap. ‘Happy father’s day’, staat er te lezen onder de foto zijn vader.

Miguel Dheedene

‘Happy Fathersday tot the best daddy in the world, one of a kind’, schreef Tanja Dexters’ ex-echtgenoot bij deze familiefoto.

Kaat Bollen

‘Gelukkige vaderdag, @ianthorne, man van mijn leven, vader van mijn kinderen!!’, schreef de seksuologe bij bovenstaande foto.

Adriaan Van den Hoof

‘#mannekestekenen vaderdag..’, klinkt het bij Adriaan Van den Hoof op Instagram.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.