Home celebs Noooo! Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar

Noooo! Orlando Bloom en Katy Perry uit elkaar

Of om het positief te verwoorden: Orlando Bloom is weer single!

Copyright: Kevin Mazur/Getty Images for The Weinstein Company)
Afgelopen zomer ging het koppel nog samen op vakantie – en peddelde Orlando naakt op zijn board – maar de romance tussen Orlando Bloom en Katy Perry zou over zijn. De Britse acteur en de Amerikaanse zangeres zouden er volgens In Touch Weekly na tien maanden de brui aan gegeven hebben.

Hoewel de reden van de breuk nog niet officieel bevestigd is, wordt er in de entourages van beide sterren druk gespeculeerd over wat hen nu juist uiteen heeft gedreven. In Touch Weekly, een showbizzmagazine uit de Verenigde Staten, kreeg alvast een verklaring van een anonieme bron.

'Niet lang na Halloween zei Orlando aan zijn vrienden dat hij de relatie wilde beëindigen', aldus de anonieme bron. 'Hij voelt zich niet klaar voor een nieuw huwelijk en kinderen, terwijl Katy dat wel ziet zitten.'Misschien zit het feit dat Orlando verkleed moest gaan als Donald Trump, terwijl Katy zich hulde in een Hillary Clintonpak, er voor iets tussen.

Of dit de daadwerkelijke reden zou zijn voor de breuk, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Katy Perry liet eerder al wel weten dat ze klaar was om een gezin te starten, dus de geruchten zouden wel kunnen kloppen. Orlando Bloom heeft al een 5-jarige zoon Flynn met topmodel Miranda Kerr, die laatst in een interview vertelde dat ze na hun scheiding met depressieve gevoelens kampte.

In de entourage van Katy klinkt het echter anders. Anonieme bronnen beweren dat het de zangeres was die Orlando gedumpt heeft omdat ze verschillende dingen in het leven willen. 'Hoe graag ze hem ook zag, voor haar is het nu tijd om door te gaan', klinkt het.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.