Home celebs Niels Destadsbader post voor het eerst een foto met zijn lief

Niels Destadsbader post voor het eerst een foto met zijn lief

De zanger poseert samen met zijn 'petit chat' Julie in de make-uploge.

niels destadsbader
© vtm

We wisten al dat Niels Destadsbader (32) een vriendin heeft, maar nu post de zanger pas een eerste foto van hun tweetjes. ‘Mon petit chat’, schrijft Niels onder het kiekje op Instagram.

Niels Destadsbader is een open boek, behalve als het op zijn liefdesleven aankomt. Dat houdt de zanger zo veel mogelijk uit de schijnwerpers. Tot nu. Niels deelde donderdag voor de allereerste keer een foto met zijn vriendin Julie Bacquaert (35). Het kiekje werd naar alle waarschijnlijkheid, gezien zijn kledingkeuze en oorbelletje, genomen tijdens de opnames van de kerstspecial van ‘F.C. De Kampioenen‘.

Troetelnaampje

‘Mon petit chat’, schrijft Niels onder de foto met daarbij een hartje. Dat is het troetelnaampje dat Balthasar Boma, de stiepapa van Niels’ personage Ronaldinho in de Eén-serie, hanteert voor zijn grote liefde. Julie reageerde toepasselijk op de foto met: ‘Mon amour pour toujours’, ook met een hartje.

De selfie werd genomen backstage in de make-uploge. Dat is niet zo verwonderlijk aangezien Julie make-upartieste is. Het koppel leerde elkaar een hele tijd geleden kennen toen Niels als Ketnetwrapper voor de eerste keer onder handen werd genomen door de schminkster. ‘We waren toen al heel goede vrienden’, zei de zanger/presentator daarover in Het Laatste Nieuws. Wanneer de twee uit de friendzone stapten en een stel werden, is niet geweten. Maar wat wél duidelijk is, is dat ze stralen!

Niels en Julie krijgen heel wat felicitaties van bekend Vlaanderen. Zijn tv-liefje Bab Buelens schrijft: ‘Jaaaaa tof!’. ‘Skoan meiske’, reageert Leen Dendievel en andere collega’s waaronder Linde Merckpoel, Dorothee Dauwe en Laura Tesoro strooien met hartjes in de comments.

Lees ook: