https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs En we hebben een naam: zo heet het zoontje van Meghan Markle...

En we hebben een naam: zo heet het zoontje van Meghan Markle en prins Harry

Zouden Meghan en Harry samen naar 'Riverdale' gekeken hebben?

naam baby Harry Meghan
© Getty

Na de eerste foto’s van de kersverse royal baby enkele uren geleden, gaven prins Harry en Meghan Markle zonet nog een cadeautje weg. De naam van hun zoontje luidt Archie Harrison Mountbatten-Windsor!

Bij een mooie zwart-witfoto op Instagram van de eerste ontmoeting tussen Queen Elisabeth en haar jongste achterkleinkind maakten prins Harry en Meghan Markle de naam van hun zoon bekend. Archie zou ‘oprecht en stoutmoedig’ betekenen. De tweede naam Harrison is dan weer een duidelijk eerbetoon aan papa Harry: het betekent letterlijk ‘zoon van Harry’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zou het misschien kunnen dat Harry en Meghan fan zijn van de Netflixserie ‘Riverdale’? Een van de hoofdpersonages in die serie heet Archie. En die Archie heeft dan ook nog eens mooie rosse haren, net zoals Harry!

Hoe dan ook, als baby Archie – die trouwens niet prins Archie kan genoemd worden – even knap blijkt als Archie uit ‘Riverdale’, zal hij net zoveel harten breken als zijn papa in zijn jonge jaren. Maar laat ons voor het zover is eerst nog wat genieten van het schattige snoetje van de royal baby. Meer foto’s, please, Meghan en Harry!

Lees ook: