Home celebs Naakte Taylor Swift en Donald Trump duiken op in nieuwe video van...

Naakte Taylor Swift en Donald Trump duiken op in nieuwe video van Kanye West

Je raadt nooit welke celebs er nog in het bed liggen!

TIDAL
De nieuwe clip van Kanye West is nog maar net uit en iedereen heeft het er al over. En dat is ook niet zonder reden want in zijn laatste nieuwe video ‘Famous’ zien we de aftermath van een celeb orgie. Kanye deelt de lakens met een hele hoop bekende naakte mensen. Van zijn vrouw Kim Kardashian tot Donald Trump, Caitlyn Jenner en zelfs Taylor Swift. Kanye strikes again!

Kanye organiseerde vannacht een première van zijn nieuwe clip voor 17,000 betalende fans in Los Angeles. En de fans kregen waar voor hun geld want Kanye trakteerde de gasten op een ondertussen veelbesproken clip. In de clip liggen 12 celebs naakt in bed: Taylor Swift, Amber Rose, Rihanna, Chris Brown, Caitlyn Jenner, Bill Cosby, Donald Trump, George W. Bush, Anna Wintour, Ray J, vrouwlief Kim Kardashian West en natuurlijk Kanye himself.

Wat een combo van mensen?! Kanye claimt dat de celebrities allemaal echt zijn, maar daar zetten wij toch serieuze vraagtekens bij. Zowel Taylor Swift als Amber Rose hebben een vete met de rapper en de woordvoerder van Trump ontkent alle betrokkenheid. Kanye deelde alvast met onze collega’s van Vanity fair het volgende: "Ik ben niet voor of tegen iemand in de videoclip. Het is enkel een commentaar op roem.” De clip is voorlopig alleen op Tidal te bekijken, maar hieronder zie je een preview die Kanye deelde op zijn Instagram.

 

A video posted by Mario Dedivanovic (@makeupbymario) on

Lees ook:

Grammy Awards 2016: Taylor Swift haalt uit naar Kanye West tijdens haar speech

ZIEN: zó hard lijkt Saint West op mama Kim Kardashian

Kanye West draait helemaal door op Twitter

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.