Home celebs Moeder van Meghan Markle zou zich klaarmaken om definitief naar Londen te...

Moeder van Meghan Markle zou zich klaarmaken om definitief naar Londen te verhuizen

Doria Ragland mist haar dochter enorm en zou zelfs volgende maand al naar het Verenigd Koninkrijk wil trekken.

Dat Meghan Markle een erg sterke band met haar moeder heeft, was op het koninklijke huwelijk al duidelijk. De 61-jarige Doria Ragland stond die dag als enige familielid haar dochter bij en heeft dan ook veel over voor de hertogin van Sussex. Doria zou naar verluidt zelfs klaar zijn om haar boeltje te pakken en definitief naar het Verenigd Koninkrijk te verhuizen. Dat vertelden haar vrienden uit Los Angeles namelijk anoniem aan de Sunday Express.

Terwijl vader Markle de band met zijn dochter blijft verpesten door ongevraagd interviews te geven en het kersverse koninklijke paar in een slecht daglicht te plaatsen, weet moeder Markle zich wel als een liefhebbende ouder te gedragen. Zij stond haar dochter dan ook als enige familielid bij op haar grote dag en wist daarmee de harten van alle Britten te veroveren. Zelfs de Queen kon het goed met Doria vinden. De 61-jarige moeder wil dan ook graag wat dichter bij haar dochter (en haar toekomstige kleinkinderen) zijn en zou zelfs klaar zijn om naar Londen te verhuizen.

‘Ze maakt alles klaar om te vertrekken naar het Verenigd Koninkrijk’, vertelt een insider aan de Sunday Express. ‘Ze hoopt dan ook haar 62ste verjaardag in Londen te kunnen vieren. Doria is ondertussen verliefd geworden op het Verenigd Koninkrijk en ze gelooft oprecht dat ze ook daar gelukkig zal kunnen worden’, aldus de anonieme bron. Als Doria effectief haar verjaardag al in Londen wil vieren, zal de verhuis volgende maand al moeten plaatsvinden.

Er is dan ook nog weinig dat de 61-jarige vrouw nog in de Verenigde Staten houdt. Kort na het koninklijke huwelijk van haar dochter en prins Harry, gaf ze haar job op als sociaal werker in de Didi Hirsch Mental Health Services Clinic in Culver City. Daarnaast zou ze ook nog amper in haar huis in Los Angeles geweest zijn. ‘Sinds het huwelijk heeft ze haar huis slechts af en toe bezocht en als ze daar is, heeft ze steeds een bewaker bij zich’, vertelt de bron verder. Waar moeder Markle dan exact haar intrek zal nemen in Londen is voorlopig nog niet duidelijk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.