Home celebs Vader Markle geeft sappige details vrij over telefoongesprekken met prins Harry en...

Vader Markle geeft sappige details vrij over telefoongesprekken met prins Harry en dochter Meghan

De 73-jarige vader gooide de telefoon neer nadat prins Harry hem confronteerde met het schandaal rond zijn beruchte paparazzifoto’s.

Reporters / Photonews

De loslippige Thomas Markle is er weer! De 73-jarige vader van de hertogin van Sussex heeft opnieuw met de media gesproken over zijn gesprekken met  prins Harry en Meghan. Zo vertelt hij aan Mail on Sunday hoe hij de telefoon neergooide nadat prins Harry hem confronteerde met het schandaal rond de in scène gezette paparazzifoto’s.

Thomas Markle weet van geen ophouden. Hoewel de Queen vorige week nog maar aangaf maatregelen te willen ondernemen om hem het zwijgen op te leggen, geeft de 73-jarige man opnieuw details vrij over zijn telefoongesprekken met prins Harry en dochter Meghan. En die zijn uiteraard weer sappig. ‘Harry zei tegen mij dat ik nooit naar de pers moest stappen. Dat het in tranen zou eindigen. “Ze eten je levend op.” Hij had gelijk’, start Thomas zijn verhaal. In mei besloot vader Markle dan ook geld aan te nemen om samen met de paparazzi een aantal foto’s te nemen van zijn voorbereidingen op het koninklijke huwelijk. Denk bijvoorbeeld aan dat beeld waarop vader Markle zogezegd zijn maten liet opmeten voor het kostuum dat hij op de grote dag van zijn dochter zou dragen. Toen prins Harry hem hiernaar vroeg, vertelde vader Markle dat hij simpelweg werd opgemeten voor een sweater. Een leugen, zo geeft Thomas nu toe.

‘Onbeleefd’

Een paar dagen later kreeg Thomas toch opnieuw telefoon van de prins. Er waren namelijk beelden opgedoken die aantoonden dat Markle wel degelijk had samengewerkt met de paparazzi. Ontkennen was onmogelijk en er volgde dan ook een verhit gesprek tussen de twee. Een erg onbeleefd telefoontje vindt Thomas, aangezien hij toen in het ziekenhuis aan het herstellen was van een hartaanval. Vader Markle reageerde dan ook bitter: ‘Misschien is het beter voor jullie als ik dood zou zijn. Dan kunnen jullie doen alsof jullie verdrietig zijn’, waarna hij de telefoon neergooide.

‘F*** it. Ik ben er klaar mee’

Nu Thomas terugkijkt op de discussies vindt hij dat zijn schoonzoon absoluut het recht had om hem op zijn plaats te zetten. Toch was het zijn dochter die de meest pijnlijke opmerking wist te maken. Meghan liet haar vader toen namelijk weten dat hij geen toespraak meer mocht houden op haar grote dag. ‘Dat kwetste mij enorm’, klinkt het nu bij vader Markle. ‘Ik ben niet boos op Harry. Ik ben niet boos op Meghan. Ik houd van hen. Ik wens ze het beste. Maar voor de rest; f*** it. Ik ben er klaar mee’, besluit hij. Vader Markle wil vooral zijn oude leventje terug en zegt dat het Britse Koningshuis hem niets meer boeit. To be continued, vermoeden wij…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.