Home celebs CUTE: Matteo Simoni deelt prachtige foto van zijn zwangere vriendin

CUTE: Matteo Simoni deelt prachtige foto van zijn zwangere vriendin

Loredana zou op dit moment 21 weken zwanger zijn.

©Getty

Eind juni maakte Matteo Simoni bekend dat zijn lief Loredana in verwachting is. De ‘Callboys’-acteur kan duidelijk niet wachten om vader te worden, want gisteren deelde hij vol trots een prachtige foto van zijn zwangere vriendin.

Matteo en Loredana maakten eind juni bekend dat ze binnenkort voor het eerst mama en papa worden. Hij deelde toen een vakantiefilmpje waarin hij een bol buikje in elkaar knutselt bij zijn zwangere vriendin. ‘We made a baby, baby’, klonk het toen in het onderschrift. De twee zijn duidelijk dolgelukkig samen en dat blijkt nu nog maar eens uit een Instagramfoto van de acteur.

Babymoon in Sardinië

Simoni deelde namelijk een foto van zijn Loredana, en daarop is haar babybuikje al goed te zien. ‘Wat ben je nog mooier met ons wonder in je buikje’, klinkt het vol trots onder de foto. Ook Loredana zelf deelde de afgelopen dagen enkele foto’s van haar zwangere buik. Die leren ons dat ze momenteel 21 weken zwanger is. Samen hebben ze dus nog heel eventjes de tijd om te genieten van elkaar en van hun vakantie in het zonnige Italië.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.