Home celebs CUTE: Anne Hathaway pronkt voor het eerst met haar babybuikje op de...

CUTE: Anne Hathaway pronkt voor het eerst met haar babybuikje op de rode loper

Op haar Instagramaccount onthulde de actrice nadien nog een grappig detail van haar jurk.

© Getty

Eind juli maakte Anne Hathaway bekend dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. De actrice koos ervoor om het nieuws van haar zwangerschap via Instagram bekend te maken, maar op donderdagavond liet de brunette vol trots haar babybuikje op de rode loper zien.

Gisterenavond was Anne Hathaway aanwezig op de opening van het Broadwaytoneelstuk ‘Sea Wall/A Life’ en de actrice zag er stralend uit. Zo poseerde ze vol trots met haar babybuikje op de rode loper. Anne droeg een donkerroze jurk tot net over de knie van ontwerper Brandon Maxwell. De jurk stond haar alvast prachtig én hij was bovendien speciaal voor haar en haar groeiende buik ontworpen.

‘Anne + 1’

Later deelde de actrice nog een grappig detail van de jurk op haar Instagramaccount. Vlak aan het label zat er namelijk nog een ander etiketje in het kledingstuk genaaid. ‘Anne + 1’ staat er daar te lezen en is duidelijk een verwijzing naar het feit dat ze in verwachting is. Zelf was ze alvast heel blij met deze ontdekking, want ze schreef een bedankje aan de ontwerper op sociale media. ‘Alsof het nog niet genoeg is dat je voor mij en mijn buikje deze op maat gemaakte jurk ontworpen hebt, naaide je er nog dit kaartje in. Bedankt, nieuwe vriend.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.