Home celebs HOERA: Matteo Simoni en Loredana verwachten hun allereerste kindje

HOERA: Matteo Simoni en Loredana verwachten hun allereerste kindje

Van een schattige aankondiging gesproken...

Heuglijk nieuws ten huize Simoni en Falone. Jawel, de twee tortelduifjes verwachten namelijk hun allereerste kindje. Dat kondigde het koppel zonet zelf aan via een schattige post op Instagram.

Matteo en Loredana vormen al zo’n twee jaar een stel. Dat zij dé ware is, vertelde de 31-jarige acteur in maart al openhartig in een interview met ons blad. ‘We kijken op dezelfde manier naar de dingen en zitten in dezelfde flow van ons leven. We maken elkaar groter in de dingen die we doen, en dat is zo fijn’, klonk het toen bij de geboren romanticus. Zowel Loredana als Matteo zijn bovendien afkomstig uit Limburg en hebben zelfs dezelfde gemeenschappelijke vrienden van vroeger. Een match made in heaven, zeggen ze weleens, en als kers op de taart komt daar binnenkort nog een kleine spruit bij.

Baby on board!

Matteo postte zonet op Instagram dan ook een vakantiefilmpje waarin hij een bol buikje in elkaar knutselt bij Loredana. Het onderschrift ‘We made a baby, baby’ neemt alle mogelijke twijfel weg: de twee verwachten absoluut hun allereerste kindje. Het koppel trok enkele maanden geleden nog naar de Spaanse zon dus de kans dat het filmpje daar werd ingeblikt, schatten wij erg hoog in. Op Instagram regent het alvast aan gelukwensen: van Evi Hanssen tot Elodie Ouédraogo en Leen Dendievel. Details zoals het geslacht en wanneer de baby precies verwacht wordt, zijn echter nog niet bekend. We keep you posted! 😉 

View this post on Instagram

We made a baby, baby ♥️ @loredana.fal

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Meer babynieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.