Home celebs Astrid Coppens is bevallen van haar eerste kindje

Astrid Coppens is bevallen van haar eerste kindje

De baby kreeg een originele naam.

© getty images

Astrid Coppens en haar man Bram zijn afgelopen vrijdag voor de allereerste keer trotse mama en papa geworden van een dochtertje.

Astrid en Bram maakten het heuglijke nieuws van de zwangerschap in december vorig jaar bekend. ‘Dit is het beste kerstcadeautje ooit’, zei de knappe brunette toen. Het was geen groot geheim dat Astrid, die sinds 2014 samen is met de Gentse regisseur, heel graag een kindje wilde. Maar ze zat nog een hele poos – zo’n 2.5 jaar – verwikkelend in een zware rechtszaak tegen haar ex-man John Bryan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Amerikaans klinkende naam

Toen ze die eind 2017 won, kon ze eindelijk écht volledig aan haar nieuwe leven beginnen en daar hoorde natuurlijk een kleine spruit bij. Het geslacht van de baby maakte ze al op valentijn bekend: het zou een meisje worden. En dat dochtertje kwam afgelopen vrijdag ter wereld.

Hun dochtertje kreeg de prachtige naam Billie-Ray. Niet zo verwonderlijk een Amerikaans klinkende naam, aangezien het koppel nog steeds in Los Angeles woont. Het kindje is 49 centimeter groot en weegt 2.790 kilo. Astrid en Bram zijn in de wolken met hun allereerste baby. ‘We zijn enthousiast om de geboorte van onze prachtige en gezonde dochter Billie-Ray Coppens aan te kondigen’, aldus Astrid op haar Instagrampagina bij een foto van het originele geboortekaartje met daarop de afbeelding van een typisch strandwachthutje van Venice Beach.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.