Home celebs Astrid Coppens en Bram verwachten hun eerste kindje

Astrid Coppens en Bram verwachten hun eerste kindje

‘Dit is het beste kerstcadeau ooit’, klinkt het bij Astrid op Instagram.

Photonews

De feestdagen worden dit jaar nog een tikkeltje specialer voor Astrid Coppens (35), want de knappe brunette verwacht namelijk haar eerste kindje. Dat vrolijke nieuwtje maakte ze vanmorgen samen met haar man Bram zelf bekend op Instagram.

Wie de avonturen en jaloersmakende foto’s van mevrouw Coppens aandachtig op Instagram volgt, had misschien al een vermoeden. Astrid poseert in het zonnige Californië dan ook regelmatig in badpak en op die kiekjes spotte fans een beginnend buikje. ‘Zo’n buikje heeft ze nooit gehad, dus er is iets op til’, klonk het bij één van haar volgers op Instagram. En die vermoedens worden nu helemaal bevestigd: Astrid en Bram verwachten inderdaad hun eerste kindje.

‘Baby Watch’

‘Best Christmas present ever’, staat er te lezen onder een schattige foto op het Instagramaccount van mevrouw Coppens. Het vrolijke babynieuws brengt het dolgelukkige koppel trouwens volledig in ‘Baywatch’-stijl: Astrid in een rood badpak waarop de woorden ‘baby watch’ prijken mét op de achtergrond het hutje van de strandwacht van Venice Beach. Astrid is dan ook al sinds 2014 samen met regisseur Bram Coppens en liet eerder in een interview al blijken dat ze klaar was voor een geluksbaby. Details als het geslacht en wanneer de baby precies verwacht wordt, zijn echter nog niet bekend. We keep you posted!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.