Home celebs Astrid Coppens heeft het geslacht van haar eerste kindje bekendgemaakt op Instagram

Astrid Coppens heeft het geslacht van haar eerste kindje bekendgemaakt op Instagram

Wanneer Astrid precies moet bevallen, is voorlopig nog niet geweten.

Astrid Coppens
Photonews

‘Dit is het beste kerstcadeau ooit’, stond er eind december te lezen op het Instagramaccount van Astrid Coppens (36). De brunette verwacht samen met haar man Bram namelijk haar eerste kindje. Vandaag had alvast nog een nieuwtje voor al haar volgers, want ze heeft zonet hun geslacht van hun baby bekendgemaakt.

Het koppel bracht het babynieuws volledig in ‘Baywatch’stijl: Astrid in een rood badpak waarop de woorden ‘baby watch’ prijken mét op de achtergrond het hutje van de strandwacht van Venice Beach.

Meer info over haar zwangerschap zoals het geslacht en de precieze datum waren tot nu toe nog niet bekend. Toch heeft Astrid gisteren op haar Instagrampagina aangekondigd dat ze vandaag, op valentijn, het geslacht zou bekendmaken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Belofte maakt schuld en Astrid heeft haar alvast aan haar woord gehouden. Zo heeft ze namelijk een foto met haar man Bram gepost waar ze elk een roze fopspeen in hun mond hebben. ‘We are having a baby girl. Happy Valentine!’, staat er in het onderschrift te lezen. Proficiat, jongens!

Lees ook: