Home celebs Is deze foto het bewijs dat Marthe van K3 en Viktor Verhulst...

Is deze foto het bewijs dat Marthe van K3 en Viktor Verhulst samenwonen?

Cute! 😍

Marthe
Photonews

Marthe en Viktor zijn ondertussen al twee jaar een koppel, maar ze hebben hun relatie altijd al uit de spotlight gehouden. Toch lijkt het erop dat het duo dit keer net iets meer prijsgegeven heeft en dit via de Instagramaccounts van hun twee katten Modest en Vermeersch.

Zowel Marthe als Viktor hebben als grap een Instagramaccount aangemaakt voor hun kat. De twee delen continu foto’s van Modest en Vermeersch, maar op een van hun laatste Instagramfoto’s lieten ze net iets meer zien dan misschien de bedoeling was. Zo zie je de twee katten namelijk liggen op dezelfde zetel. Is het duo ondertussen gaan samenwonen of speelt er iemand gewoon even voor oppas?

Marthe blijft alvast heel mysterieus in haar antwoord. ‘Aha, dat is dé vraag, natuurlijk’, klinkt het vandaag in Story. Wat het K3’tje wel duidelijk wil maken, is dat het geen wedstrijd is om meer volgers te halen dan de andere. ‘Als de ene niet thuis is, maakt de andere foto’s, en die sturen we naar elkaar door om op de Instagramaccounts te zetten’, aldus Marthe.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.