Home celebs K3’tje Marthe over relatie met Viktor: ‘Het scenario alleen al is om...

K3’tje Marthe over relatie met Viktor: ‘Het scenario alleen al is om een film van te maken’

'Ik wist dat er drama van ging komen.'

‘Wat is de echte naam van Klaasje?’, ‘Wie is de baas van K3?’ of ‘Op wie zijn de K3’tjes verliefd?’. Het is slechts een grip uit de tien meest gegoogelde vragen rond K3 die besproken werden in een nieuwe podcast van Music-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. ‘We wisten dat er een heel drama van gemaakt ging worden,’ antwoordde Marthe eerlijk op die laatste over haar relatie met Viktor Verhulst.

Er worden een heleboel rare dingen gegoogeld over de populaire K3, maar één van de meest gegoochelde vragen is ‘Op wie is K3 verliefd?‘. Dat Marthe een relatie heeft met Viktor, zoon van Gert Verhulst, is niets nieuws. Maar het is misschien wel voor het eerst dat het zwartharige K3’tje er zo openlijk over praat. ‘Ik ben verliefd op Viktor, mijn vriend. Dat is nu ook al een tijdje en we zijn nog nóóit uit elkaar geweest,’ verduidelijkt Marthe. ‘Ik ben nog altijd heel gelukkig en nog verliefder dan in het begin.’

Drama

Op de vraag of ze het zichzelf niet extra moeilijk gemaakt heeft door een relatie te beginnen met de zoon van de grote baas van Studio 100, antwoordt Marthe het volgende: ‘Wij hebben het heel lang afgehouden. Het scenario alleen al is om een film over te maken. Het is zo lachwekkend. Moeilijker konden we het onszelf niet maken. We wisten ook dat er een heel drama rond gemaakt ging worden. Maar als je je zo goed voelt bij elkaar’. Toch is Marthe blij dat ze de sprong heeft durven maken. ‘Voor hetzelfde geld hadden we gezegd dat het dat allemaal niet waard is. Maar ik ben blij dat we het toch gedaan hebben. Ik heb het gevoel dat mensen nu wel zien dat het oprecht is.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.