Home celebs Marthe over haar relatie met Viktor: ‘Wij konden onze verliefdheid gewoon niet...

Marthe over haar relatie met Viktor: ‘Wij konden onze verliefdheid gewoon niet tegenhouden’

Klaasje en Hanne voelden al snel dat er meer was dan alleen vriendschap tussen Marthe en Viktor.

Overal K3
© VTM

Gisteren was het alweer tijd voor de laatste aflevering van ‘Overal K3’. Deze keer stelde gastheer Niels Destadsbader net iets persoonlijkere vragen en uiteraard kwam ook het liefdesleven van K3’tje Marthe en Viktor Verhulst aan bod.

Zowat anderhalf jaar geleden sloeg de vonk tussen Marthe en Viktor – de zoon van de grote baas – Verhulst over. Ze werden allebei smoorverliefd op elkaar, maar toch gaven ze niet meteen toe aan hun gevoelens. ‘Toen we begonnen te voelen dat er iets was, dachten we: nee dit mogen we niet doen. Dat is erom vragen, hé’, vertelt Marthe in het VTM-programma ‘Overal K3‘. Gelukkig durfde het koppel de stap toch te zetten. ‘Wij konden onze verliefdheid niet tegenhouden.’

We zijn er dan toch voor gegaan en ik ben nog altijd heel blij dat we dat gedaan hebben.

Ook Klaasje en Hanne voelden dat er meer was dan alleen vriendschap tussen Marthe en Viktor. ‘Marthe is altijd heel vrolijk, maar toen was ze net iets vrolijker’, klinkt het bij Hanne. ‘Wij zitten heel vaak bij elkaar in de auto, dus zijn we eens gaan polsen en dan kwam er wel iets los’, vult Klaasje aan.

‘Mama, ik moet je iets vertellen’

Na een tijdje moest Marthe het grote nieuws toch aan haar mama vertellen. Niels vroeg zich dan ook af hoe dat gesprek verlopen was. ‘Wij zaten in de auto en ik vertelde toen aan mama dat er eigenlijk iemand was’, antwoord Marthe. ‘Ik weet dat al lang hoor. Ik ben niet blind, ik ken u toch’, was het antwoord van mama. Cute!

Roddelpers

In showbizzland wordt er veel geroddeld, en Marthe en Viktor gingen daar natuurlijk ook over de tongen. ‘Het is heel gek om dingen over jezelf te lezen in de boekjes die de mensen dan als waarheid aannemen. Terwijl daar niets van waarheid in zit. Mensen proberen dan langs alle kanten te vissen. Maar wij willen werk en privé toch gescheiden houden’, vertelt Marthe.

De twee werden onlangs nog gekroond tot koppel van het jaar. Marthe schrok toen van de intense kus die Viktor haar gaf, maar ze vond het wel leuk.

My love ?❤️

A post shared by Marthe De Pillecyn (@marthedep) on

De volledige aflevering van ‘Overal K3’ kan je hier bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.