Home celebs Margot Robbie over haar eerste ontmoeting met Ellen DeGeneres: ‘Ik had al...

Margot Robbie over haar eerste ontmoeting met Ellen DeGeneres: ‘Ik had al vier dagen geen spiegel gezien en zag er walgelijk uit!’

Oh ja, Barack Obama was er ook...

© EllenTube

Margot Robbie schoof op de sofa bij Ellen DeGeneres om haar nieuwste film ‘I, Tonya’ te promoten. Hoewel het haar eerste keer was bij The Ellen Show, kennen de twee elkaar van een eerdere ontmoeting. En dat verhaal móét je horen!

‘Ik ben een beetje bang, want mijn man gaat mij vermoorden als ik dit verhaal vertel’, begint Margot Robbie over de eerste keer dat ze Ellen DeGeneres tegen het lijf liep. De 27-jarige actrice was in Tahiti op huwelijksreis met haar kersverse echtgenoot Tom Ackerley. Ze waren hun vakantie begonnen op een verlaten eiland, met heel weinig voorzieningen en zelfs geen spiegels of internet.

Nadat ze een paar dagen afgesloten waren geweest van de buitenwereld, trok het koppel naar een luxehotel. Bij hun aankomst begon het te gieten, waardoor er niks anders op zat dan de tijd te doden in de kleine fitnesszaal van het resort. Bij gebrek aan sportkleding trok haar man een héél kleine short aan. ‘Babe, je kan die short echt niet aandoen… Ik kan alles zien’, waarschuwde Margot hem nog. ‘Ach kom, wie gaan we hier nu tegenkomen?’, wuifde Tom het weg.

‘Heb je Obama al ontmoet?’

Zo belandde Margot in de gym van het hotel met haar man. Meteen bij het binnenwandelen van de kleine ruimte spotte ze Ellen en haar vrouw Portia de Rossi op de loopband. ‘Ik had al vier dagen geen spiegel gezien en zag er walgelijk uit!’ (Het publiek barst bij dit gedeelte van het verhaal al in lachen uit.)

‘Oh, maar het beste deel van het verhaal moet nog komen’, gaat de Australische blondine verder. ‘We begroeten elkaar en Ellen vraagt ons: “Heb je Obama al ontmoet?” wanneer naast hen voormalig president Barack Obama komt staan.’

Eenmaal bekomen van de schok besloot de groep samen een les te volgen. Alleen had Tom een ‘klein’ probleem (pun intended) met zijn sportbroek… Hoe dat verliep, kan je beter van Margot zelf horen:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.