Home celebs Madame Tussauds Berlin dost wassen beelden van prins Harry en Meghan Markle...

Madame Tussauds Berlin dost wassen beelden van prins Harry en Meghan Markle uit met heerlijke kerstoutfit

Het ziet er een beetje creepy uit, maar dat heeft een goede reden...

© photo news

Madame Tussauds Berlin voegde wassen beelden van prins Harry en Meghan Markle toe aan hun collectie en doste ze speciaal voor de feestdagen uit met een zalige kerstoutfit.

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle kregen in mei zoals tal van andere celebrities hun eigen wassen beeld in Madame Tussauds in Londen. Sinds kort zijn ze ook in wassen vorm te bezichtigen in Berlijn. Terwijl ze in de Engelse hoofdstad keurig naast elkaar staan in een chique outfit, gooide de vestiging in Duitsland het over een totaal andere boeg.

Liveshow

Speciaal voor de feestdagen stak Madame Tussauds Berlin het koppel in een kerstoutfit. Ze zijn er te bewonderen niet in een glitterjurk of maatpak, maar met een heerlijke foute kersttrui aan. De makers voegden ook nog een heel actueel detail toe aan het beeld van Meghan en gaven haar een bol babybuikje.

De beelden zijn een beetje creepy – zo ziet Harry eruit als een Hobbit – en dat komt omdat eigenlijk enkel hun hoofd nep is! Het museum laat acteurs levensechte latexmaskers van Meghan en Harry opzetten. Vervolgens spelen ze in een heuse liveshow allerlei traditionele kersttaferelen na en kunnen mensen met het stelletje op de foto gaan.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.