Home celebs HOERA: Macklemore is voor de tweede keer papa geworden (en hield dat...

HOERA: Macklemore is voor de tweede keer papa geworden (en hield dat een maand lang geheim)

De 34-jarige rapper werd in 2015 voor het eerst vader van dochter Sloane.

PHOTO NEWS

Macklemore is voor de tweede keer vader geworden en wist dat meer dan een maand lang geheim te houden! De 34-jarige rapper uit Seattle verklapte het blijde nieuws tijdens een interview met een Iers radiostation.

‘Ik bracht St. Patrick’s Day door in het ziekenhuis’

Macklemore – echte naam: Benjamin Hammond Haggerty – en zijn echtgenote Tricia Davis verwelkomden vorige maand hun tweede kindje. De 34-jarige rapper hield het nieuws een maand lang verborgen tot hij te gast was bij het Ierse radiostation Spin 1038 waar hem werd gevraagd wat hij op St. Patrick’s Day (17 maart) had gedaan.

‘Om eerlijk te zijn bracht ik die feestdag door in het ziekenhuis met mijn kersverse dochter die net voor St. Patrick’s Day werd geboren’, antwoordde Macklemore. De naam van het kindje maakte hij niet bekend.

In september vorig jaar kondigden de ‘Can’t Hold Us’-rapper en zijn vrouw via een video op Instagram aan dat ze in verwachting waren. ‘Jullie hebben zo’n groot deel van ons leven uitgemaakt dat ik jullie een geheim wil vertellen: Tricia is zwanger.’

Seattle… Second time’s the charm. ? (and yes, both announcements are true)

A post shared by Ben Haggerty (@macklemore) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Haggerty en Davis zijn ook de ouders van dochter Sloane Ava Simone die op 29 mei haar derde verjaardag viert. Het koppel verloofde zich in 2013 na een relatie van 7 jaar en trouwde in juni 2015, een maand na de geboorte van Sloane.

Beyond lucky ❤️… #happyinternationalwomensday

A post shared by Ben Haggerty (@macklemore) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer Macklemore: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.