Home celebs Lady Gaga annuleert Europese tournee (inclusief haar concert in het Sportpaleis)

Lady Gaga annuleert Europese tournee (inclusief haar concert in het Sportpaleis)

Omwille van medische redenen stelt de zangeres haar komende optredens voorlopig uit

Lady Gaga
Photonews

Lady Gaga stond normaal gezien op 1 oktober in het Sportpaleis, maar om medische redenen moet de zangeres dat concert én haar volledige Europese tournee uitstellen. Dat heeft de blondine zelf bekendgemaakt op Twitter.

Op Twitter heeft Lady Gaga bekendgemaakt dat haar Europese tournee voorlopig niet doorgaat, omdat ze zware pijn lijdt als gevolg van de chronische spierziekte fibromyalgie. In de tweet legt ze aan haar fans uit dat ze tijd nodig heeft om met de ziekte om te gaan. ‘Ik ben altijd eerlijk geweest over mijn mentale en fysieke struggles. Het is ingewikkeld en moeilijk om uit te leggen, maar we doen er alles aan om het uit te zoeken’, aldus Gaga.

In haar documentaire op Netflix, ‘Gaga: Five Foot Two’, heeft de zangeres voor het eerst verteld over haar aandoening en ook nu is ze er erg open over. ‘Ik ben een vechter, maar deze chronische pijn heeft mijn leven veranderd. Momenteel kan ik mijn passie – optreden voor mijn fans – niet meer beoefenen.’

Ook bij Live Nation hebben ze het nieuws ondertussen bevestigd. De Europese tournee van Lady Gaga begon normaal op 21 september in Barcelona en op 1 oktober was haar concert in het Antwerpse Sportpaleis gepland.

Momenteel wordt er naar een nieuwe datum gezocht, maar vermoedelijk zullen alle optredens verschoven worden naar begin 2018. Fans met een ticket wordt aangeraden om het goed bij te houden en te wachten op een nieuwe aankondiging.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.