Home celebs ZIEN: Kylie Jenners dochtertje Stormi (1) leert snowboarden

ZIEN: Kylie Jenners dochtertje Stormi (1) leert snowboarden

Dit is de schattigste video ooit!

kylie jenner en stormi
© getty

Kylie Jenner geniet momenteel van een wintervakantie met haar dochtertje. Ze leert de kleine Stormi ook snowboarden en het resultaat is gewoon té schattig voor woorden.

Ze is nog geen twee jaar, maar de video waarin ze de hoofdrol speelt, werd wel al meer dan twaalf miljoen (!) keer bekeken. We hebben het natuurlijk over Stormi Webster, het dochtertje van Kylie Jenner. Die laatste geniet momenteel met volle teugen van een wintervakantie en haar kleine spruit mag niet ontbreken. We zagen in eerdere seizoenen van ‘Keeping Up With The Kardashians’ al dat Kylie een fervente snowboardster is en die passie wil ze nu duidelijk doorgeven aan dochterlief.

Een klein natuurtalent

Trotse mama Kylie postte afgelopen weekend twee korte video’s op haar Instagrampagina waar ze de skills van haar kleine meisje aan de hele wereld toont. De appel valt niet ver van de boom, want met slechts 22 maanden op de teller is Stormi al een klein natuurtalent. Ze staat mooi recht op haar bord terwijl ze naar beneden zoeft, en angst staat sowieso niet in haar woordenboek.

Net als haar mama staat ze uiteraard met een hippe outfit op de piste. Ze draagt een witte overall, zwarte handschoenen, een roze helmpje en een grote skibril. Op de achtergrond horen we zowel Kylie als haar instructeur de kleine meid aanmoedigen. Zelf krijgt ze er vooral dorst van. ‘Ik kan dit niet aan’, schreef Kylie als onderschrift bij de superschattige video’s.

View this post on Instagram

I can’t handle this ??❄️?

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat celebs delen haar mening en reageerden laaiend enthousiast op de miniboarder. ‘Dit is hemels, zij is hemels’, aldus Bella Hadid. Bella’s zusje Gigi stond ook met haar mond vol tanden en schreef: ‘OMG!’ Hailey Bieber kon zo veel schattigheid niet aan, net als grote zussen Khloé en Kim. Halsey gaf zelfs toe dat ze het filmpje al vijftien keer bekeek. Wij pleiten ook schuldig!

Lees ook: