Home celebs Justin Timberlake verontschuldigt zich op Instagram voor zijn flirterig gedrag met tegenspeelster

Justin Timberlake verontschuldigt zich op Instagram voor zijn flirterig gedrag met tegenspeelster

'Ik had veel te veel gedronken en ik heb spijt van mijn gedrag.'

justin timberlake
© getty

Een dikke week geleden verschenen overal op het internet foto’s van Justin Timberlake die flirtte met actrice Alisha Wainwright. De zanger biedt nu op Instagram zijn excuses aan voor zijn gedrag.

We horen hem allemaal graag zingen, en hij kan ook een ferm stukje dansen. Maar Justin Timberlake is daarnaast ook een goede acteur. Hij speelt nu mee in een nieuwe film ‘Palmer’  waarvan de opnames volop aan de gang zijn. Na een lange dag draaien, ging Justin nog op stap met zijn tegenspeelster Alisha Wainwright – bekend van onder andere ‘Raising Dion’ en ‘Shadowhunters – en de twee leken het wel heel erg naar hun zin te hebben samen. Dat was ook de paparazzi niet ontgaan en al snel verschenen er overal op het internet foto’s van de twee die innig elkaars hand vasthielden onder tafel.

Onze rots in de Hollywoodbranding

Niets mis mee, ware het niet dat Justin natuurlijk al zeven jaar gelukkig getrouwd is met Jessica Biel en dat ze samen een schattig zoontje Silas (4) hebben. De fans konden hun ogen niet geloven en de showbizzwereld stond toch een beetje op z’n kop. Wij hoopten stiekem ook dat het niet waar was, want na de breuk van Channing Tatum en Jenna Dewan waren we het geloof in de liefde kwijt. J&J waren onze rots in de Hollywoodbranding. Denk maar aan hun hilarische Halloweenoutfit, waarbij Jessica zich verkleedde in manlief Justin nadat ze op nationale televisie had toegegeven dat ze vroeger geen fan was van *NSYNC. Oops!

View this post on Instagram

Think we have enough flags?? Happy 4th!! ???

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meestal reageren celebs niet op geruchten over hun privéleven, maar deze roddel kon Justin toch niet zomaar laten passeren. Hij besloot dan ook openbaar zijn verontschuldigingen aan te bieden aan Jessica en zijn familie. Hij deed dit via Instagram waar hij een pakkend tekstje neerpende. ‘Ik probeer zoveel mogelijk weg te blijven van roddels, maar het is voor mijn familie belangrijk dat ik op dit recente gerucht inga, want het kwetst de mensen waarvan ik hou’, schrijft Justin.

‘Er is niets gebeurd’

Justin wil ook de puntjes op de i zetten. ‘Laat me duidelijk zijn: er is niets gebeurd tussen mij en mijn tegenspeelster’, aldus de zanger. ‘Ik had veel te veel gedronken en ik heb spijt van mijn gedrag. Ik moest beter weten. Dit is niet het voorbeeld dat ik wil stellen voor mijn zoon. Ik wil mijn verontschuldigingen aanbieden aan mijn fantastische vrouw en familie dat ik ze in zo’n beschamende situatie heb gebracht. Ik wil de best mogelijke man en vader te zijn, maar dit was nu niet het geval.’

Hij wil op het einde van zijn bericht ook nog benadrukken dat dit kleine voorvalletje de filmplannen niet in de war sturen. ‘Ik ben ontzettend trots dat ik aan “Palmer” mag meewerken. Ik kijk ernaar uit om verder te doen aan de film en ik ben enthousiast om het resultaat te laten zien aan de mensen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat toont nog maar eens dat celebs, zoals onze lieve Justin, ook maar mensen zijn die af en toe een fout maken. We hopen dat Jessica hem snel vergeeft en dat we binnenkort weer een schattige post van hun tweetjes zien voorbijkomen op onze sociale media.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.