Home celebs MERRY SWIFTMAS: Taylor Swift lanceerde vandaag haar eigen kerstliedje

MERRY SWIFTMAS: Taylor Swift lanceerde vandaag haar eigen kerstliedje

Mét een hartverwarmende videoclip.

Taylor Swift kerstliedje
© Getty

Onze social media manager – en Swiftie – Fien was deze ochtend door het dolle heen, want Sinterklaas had een wel heel leuk geschenkje gedropt: de gloednieuwe single van Taylor Swift. En niet zomaar eentje, want zoals de naam al doet vermoeden is ‘Christmas Tree Farm’ een mierzoet kerstliedje!

Sinterklaas verrast je, naast een Tony’s Chocolonely-reep bij je Flair, dit jaar ook met een gloednieuw kerstliedje, want Taylor Swift kreeg de kerstkriebel nu al te pakken. De zangeres onthulde gisteren dat ze rond middernacht een nieuw nummer met de titel ‘Chrismas Tree Farm’ zou uitbrengen. En jawel hoor, Tay Tay lanceerde niet alleen het nummer, maar ook meteen een bijhorende videoclip.

Kerstbomen

In de videoclip zijn enkele fragmentjes uit de oude doos verwerkt en krijgen we een kleine Taylor Swift te zien die voor het eerst dolt in de sneeuw. We zien hoe ze als kleuter een gitaar van de kerstman krijgt en hoe ze zelf haar eerste kerstlijstje schrijft. Nostalgie alom!

Het is trouwens niet toevallig dat Taylor het in haar nummer over een christmas tree farm heeft, want als kind groeide ze namelijk op op een kerstboomboerderij. Aangezien de muziekvideo zo persoonlijk is, hebben we een donkerbruin vermoeden dat het nummer een speciale ode is aan haar jeugd en familie. En hoewel we nog even moeten wennen aan Taylors kerstliedje, krijgen we al meteen kippenvel bij het zien van de beelden. Well done, girl!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.