https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Kobe Ilsen en Viktor Verhulst brengen single uit met Gert Verhulst, James...

Kobe Ilsen en Viktor Verhulst brengen single uit met Gert Verhulst, James Cooke en Jan Smit

'Mooi zo' wordt vanavond voorgesteld in 'De Cooke & Verhulst Show', maar je kan hier al een previewtje beluisteren.

Kobe Ilsen Viktor Verhulst
© Ilsen en Verhulst

Nu hun dj-avonturen al geruime tijd on hold staan, gaan Kobe Ilsen en Viktor Verhulst voor het echte werk. Als Ilsen en Verhulst brengen ze een eigen single uit, ingezongen door Gert Verhulst, James Cooke en de Nederlander Jan Smit. Je kan al een kleine preview beluisteren.

Vanavond in ‘De Cooke & Verhulst Show’ op Play4 zal het vijftal de single ‘Mooi zo’ brengen, maar Ilsen en Verhulst geven nu al een voorproefje. Als je hier doorklikt, kan je een stukje van de single beluisteren. Wij horen een mengeling van Tomorrowland, schlager en après-ski, en laat dat net zijn waar het dj-duo voor staat. Het eerste optreden van Viktor Verhulst en Kobe Ilsen was in de Moose Winterbar op Tomorrowland in 2018.

‘Voor corona holden we elke week van de opnameset naar een dj-set’, vertellen Viktor en Kobe. ‘Nu hadden we plots tijd over op vrijdag- en zaterdagavonden en dus hebben we de laatste maanden gefocust op de productionele kant van muziek. We wilden iets van onszelf uitbrengen.’ Op een bepaald moment was een muziek en een tekst, maar nog geen zanger. Tot Kobe te gast was in ‘De Cooke & Verhulst Show’. ‘Na de uitzending bleven we nog even napraten over ons muzikale project en rijpte het idee om met Gert, James en Jan Smit aan de slag te gaan’, zegt Kobe daarover. ‘We hebben onszelf een beetje opgedrongen aan Kobe en Viktor’, lacht James Cooke. ‘Zodra we de melodie hoorden, wisten we: dit is iets voor ons!’

Samen toosten

Het lied is er, maar de videoclip nog niet. Daarvoor rekenen Kobe en Viktor op hun fans. Ze doen een oproep om een video in te sturen van mensen die toosten met een glas. Het enige wat je moet doen is jezelf (horizontaal) filmen terwijl je het glas heft met vrienden en de video doorsturen naar mooizo@ilsenenverhulst.be. Wie weet ben je binnenkort te zien in de clip van ‘Mooi zo’.

Lees ook: