Home celebs Kinepolis toont theatershow van Alex Agnew binnenkort op groot scherm

Kinepolis toont theatershow van Alex Agnew binnenkort op groot scherm

Comfy zetel, check. Lekkere snack, check. Lachspieren getraind, dubbele check!

alex agnew
© VRT - Broektoe

Alex Agnew zag zijn theatertour door de coronacrisis in het water vallen. De komiek sloeg de handen nu in elkaar met Kinepolis waardoor zijn show ‘Be Careful What You Wish For’ binnenkort op groot scherm wordt uitgezonden.

De cultuursector heeft het niet makkelijk door de coronacrisis die maar blijft aanslepen. Gelukkig zetten creatievelingen heel wat toffe initiatieven op poten. Alex Agnew ging normaal gezien met zijn theatershow ‘Be Careful What You Wish For’ op tournee door Vlaanderen en Nederland. Helaas gooide COVID-19 roet in het eten en konden deze live-optredens niet doorgaan. De komiek bleef niet bij de pakken zitten en sloeg de handen in elkaar met Kinepolis die heel binnenkort zijn show op groot scherm zal uitzenden.

Comfy zetel en lekkere snack

‘Lieve vrienden, als groots doen even niet meer lukt, dan moeten we het maar faken, denk ik dan’, aldus Alex op Instagram. Je kan de man dan misschien niet in levende lijve aan het werk zien, maar wel op een gigantisch groot scherm vanuit een comfortabele zetel met een lekkere snack in de hand, en dat maakt toch al veel goed. De theatervoorstelling speelt woensdag 21 oktober, vrijdag 23 oktober, dinsdag 27 oktober en donderdag 29 oktober in de cinemazalen. Tickets kosten 12,65 euro en zijn online te bestellen op de website van Kinepolis.

Alex verkocht maar liefst drie keer het Antwerps Sportpaleis uit met deze show, dus dat het de moeite zal zijn is zeker! Hij heeft het over het genderdebat, feminisme, #metoo, Tarzan, Zwerkbal en nog veel meer. Ben je benieuwd wat je mag verwachten van dit meer dan twee uur durende spektakel? Deze teaser geeft je alvast een klein voorsmaakje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: