Home celebs JOEPIE: Alex Agnew kondigt nieuwe reeks theatershows aan

JOEPIE: Alex Agnew kondigt nieuwe reeks theatershows aan

Wie geen ticket kon bemachtigen voor zijn show in het Sportpaleis, krijgt dus een tweede kans!

Ladies, mark your calendar! Vanaf september start Alex Agnew (46) een nieuwe theatertournee met zijn gloednieuwe show ‘Be Careful What You Wish For’. Het genderdebat, feminisme, #metoo en cultuurrelativisme zijn slechts enkele onderwerpen waaraan je je alvast mag verwachten.

Vorig jaar kondigde Alex Agnew nog zijn tiende comedyshow in het sportpaleis aan, maar de teleurstelling was erg groot toen er op de website de woorden sold out prijkten. De 15.000 tickets voor zijn gloednieuwe show ‘Be Careful What You Wish For’ waren dan ook in minder dan een uur uitverkocht. Toch is er nu goed nieuws, want wie geen tickets kon bemachtigen voor de shows op 30 en 31 mei in het Sportpaleis, krijgt nu een nieuwe kans. Alex kondigde gisteravond in de talkshow‘Van Gils en gasten’ dat hij een nieuwe theatertournee start en die is behoorlijk impressionant. Antwerpen, Turnhout, Oostende, Hasselt, Kortrijk: het zijn slechts enkele steden die op de planning staan.

Zijn laatste show ‘Unfinished Business’ gaf hij in 2016, maar de comedian bleef in tussentijd niet stilzitten. Denk maar aan ‘De Zwaarte Lijst’ die hij dit jaar voor de laatste keer presenteerde op Studio Brussel, de podcast ‘Welcome to the AA’ en zijn werk als frontman bij metalband Diablo Blvd, waarmee hij deze zomer op het hoofdpodium van Graspop staat. Als we de affiche van de show – waarop Alex half als man en half als vrouw te zien is – bekijken, zal de vrouw uitvoerig aan bod komen met onderwerpen als gender, feminisme en #metoo.

Tickets zijn nu te koop via Alex Agnews website.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.