Home celebs AHA: kondigen Khloé Kardashian en Kylie Jenner op deze datum ein-de-lijk hun...

AHA: kondigen Khloé Kardashian en Kylie Jenner op deze datum ein-de-lijk hun zwangerschap aan?

Deze nieuwste theorie lijkt ons bijzonder plausibel. Bovendien liegen Kim Kardashians hints er niet om.

Sinds eind september aan het licht kwam dat niet alleen Kylie Jenner (20), maar ook haar 33-jarige halfzus Khloé Kardashian zwanger zou zijn, deden er al verschillende (en vaak absurde) theorieën de ronde over het moment waarop de twee realitysterren het nieuws eindelijk zouden bevestigen. Al lijkt deze nieuwste theorie bijzonder plausibel.

Hoewel zowel mama Kris Jenner (62) als zussen Kim (37) en Kourtney Kardashian (38) de afgelopen maanden in verschillende (tv-)interviews werd gevraagd naar de waarheid achter de vele geruchten, hield de Kardashian-clan de lippen voorlopig stijf op elkaar.

Al lijken verschillende clues het nieuws enkel maar te bevestigen. Zo worden Kylie (20) en Khloé (33) de laatste tijd steeds minder in het openbaar gespot en zijn ze allebei opvallend minder actief op sociale media.

25 Days of Christmas

Hun oudere zussen Kim en Kourtney daarentegen Tweeten, Instagrammen, Snapchatten en Facebooken als nooit tevoren. Zo onthult de mama van North (4) en Saint (2) sinds 1 december elke dag een stukje van de kerstkaart van de familie Kardashian op Twitter. Kourtney doet hetzelfde op Instagram.

25 Days of Christmas‘, doopte Kim, die zelf in januari een derde kindje verwacht via een draagmoeder, de fotoreeks. Wat ons doet vermoeden dat we op 25 december de volledige kaart te zien zullen krijgen.

Eindelijk fotografisch bewijs van Kylie en Khloé’s baby bumps?

Al denken verschillende Twitteraars dat dit weleens een heel speciale kerstkaart zou kunnen worden. Namelijk het eerste fotografische bewijs van Kylie en Khloé’s baby bumps.

Een grotere climax na vijfentwintig dagen spanning opbouwen kunnen wij ons niet bedenken. Wij tellen alvast ongeduldig af naar 25 december!

Bron: NSMBL

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.