Home celebs ‘Keeping Up With The Kardashians’ gaat nog vijf seizoenen door

‘Keeping Up With The Kardashians’ gaat nog vijf seizoenen door

Zender E! betaalt de familie 150 miljoen dollar.

E!

Kerstmis valt vroeg voor de fans van ‘Keeping Up With The Kardashians’, want het reality-programma krijgt nog eens vijf seizoenen! Yes!

We gaan nog een tijdje kunnen genieten van de avonturen van Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie en Kris. Momager Kris Jenner wist namelijk een contract af te sluiten met de Amerikaanse zender E! om nog eens vijf seizoenen in te blikken van de populaire reality-reeks. Daarin staat haar leven en dat van haar dochters centraal. We zijn dus zoet tot en met 2019.

Populair

Kris wist een duizelingwekkende 150 miljoen dollar los te peuteren tijdens de onderhandelingen. Zijzelf krijgt daar als manager sowieso 10 procent van, dat is een mooie som van 15 miljoen dollar. Het vorige contract in 2005 werd ondertekend voor een pak minder geld, namelijk 100 miljoen. De Kardashian/Jenner-familie is dus populairder dan ooit.

Drama

Met geruchten over zwangerschappen van zowel Khloé, Kylie als Kourtney en het feit dat de draagmoeder van Kim zwanger is van haar derde kindje, belooft het sowieso het spannendste seizoen ooit te worden. Wij kijken alvast uit naar een nieuwe portie drama bij de zusjes.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.