Home celebs ‘Khloé Kardashian is zwanger van een zoontje’

‘Khloé Kardashian is zwanger van een zoontje’

Meer en meer bronnen bevestigen het nieuws.

© Instagram: @khloekardashian

We horen het gerucht al enkele weken waaien. Ook Khloé Kardashian zou nu een kindje krijgen. Zelf bevestigde ze nog niets, maar meer en meer bronnen beweren nu dat Khloé zwanger is van een zoontje.

Na het gerucht dat haar 20-jarige zus Kylie Jenner zwanger is van haar vriend Travis Scott, het gerucht dat Kourtney Kardashian zwanger is van haar vierde kindje én het bevestigde nieuws dat Kim Kardashian en Kanye West hun derde spruit door een draagmoeder op de wereld laten zetten, zou nu ook de 33-jarige Kardashian-zus Chloé haar eerste kindje verwachten met haar vriend, basketbalspeler Tristan Thompson.

Verschillende bronnen

Na E! News en TMZ zijn er nu ook heel wat bronnen die het nieuws bevestigden aan Us Weekly. Een van die bronnen beweert dat Khloé ‘meer honger dan ooit’ heeft. Verder zou Khloé meer cardiotrainingen doen en minder intensieve work-outs op het programma hebben staan.

Of die argumenten onlosmakelijk verbonden zijn met een zwangerschap, lijkt ons echter sterk. Wij blijven wachten op een bevestiging van Khloé en Tristan zelf.

❤️ My Love ❤️

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloé en Tristan vormen ondertussen een dik jaar een koppel. De basketballer is met zijn 26 lentes zeven jaar jonger dan zijn vriendin. Wij zijn benieuwd naar de officiële aankondiging van hun zwangerschap. Dat wordt een babyboom bij de Kardashian/Jenners!

My cutie pie! 😘

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.