Home celebs Kamal Kharmach (28) wordt voor de allereerste keer papa

Kamal Kharmach (28) wordt voor de allereerste keer papa

'Ik krijg een kindje.'

kamal kharmach
© photo news

De feestdagen zijn voorbij, maar het allermooiste cadeautje moet komiek Kamal Kharmach (28) nog krijgen. Zijn vrouw is zwanger, dus hij wordt voor de allereerste keer papa.

Het goede nieuws ging een beetje verloren in al het feestgedruis van de voorbije dagen. Komiek Kamal Kharmach vond zijn mooiste cadeautje namelijk niet onder de kerstboom zoals velen onder ons. Het allerbeste geschenkje zit momenteel nog in de buik van zijn vrouw die voor de eerste keer zwanger is. In 2020 wordt Kamal dus papa!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Babyshirtje

Wie op oudejaarsavond naar Eén keek, krijg eigenlijk al de primeur. Een aantal VRT-gezichten wisselden vlak voor middernacht pakjes uit en Kamal kreeg van Leen Dendievel een babyshirtje met daarop ‘Groeiende investering’. Zijn glimlach verklapte alles en hij bevestigde het maar al te graag. ‘Ja, ik krijg een kindje’, aldus Kamal.

Kamal en zijn vrouw trouwden in 2017, maar ze kenden elkaar al zo’n vier à vijf jaar. Ze hebben samen al een kat, maar tegen deze zomer komt daar dus een klein boeleke bij. Wanneer die kleine spruit precies verwacht wordt en of het een jongetje of meisje is, is voorlopig nog niet geweten. Het enige dat we weten, is dat het kindje sowieso niet Sieg zal heten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.