Home celebs Bazart-frontman Mathieu Terryn (26) is verloofd

Bazart-frontman Mathieu Terryn (26) is verloofd

De ring heeft niet één, maar twee grote stenen.

mathieu terryn
© photonews

Het nieuwe jaar is alvast fantastisch begonnen voor Mathieu Terryn van Bazart en zijn vriendin Marie Wynants. De zanger vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op vakantie in Sri Lanka.

Terwijl Mathieu Terryn (26) vorig jaar zijn partner Marie nog voorstelde als ‘mijn vriendin’, mag hij in 2020 ‘mijn verloofde’ zeggen. De frontman van de populaire band Bazart ging namelijk op een knie zitten en vroeg de liefde van zijn leven ten huwelijk.

View this post on Instagram

Ze heeft ja gezegd

A post shared by BAZART (@mathieuterryn) on

Marie zei natuurlijk volmondig ja. ‘Ze heeft ja gezegd’, schreef Mathieu bij een foto van hun tweetjes op een strandhanddoek in het exotische Sri Lanka waar de tortelduifjes de jaarwisseling doorbrachten. De fotografe deelde dezelfde foto op haar Instagrampagina. ‘Ik ga trouwen met mijn allerbeste vriend‘, luidde haar onderschrift. ‘Jij en ik voor altijd broooo.’

Twee joekels van stenen

Op de foto valt niet enkel hun stralende blik op, maar ook de gigantische verlovingsring die rond Maries vinger pronkt. Mathieu zal het ongetwijfeld niet gemakkelijk hebben gehad om die kanjer te verstoppen in aanloop naar zijn aanzoek. De ring heeft twee joekels van stenen: een lange rechthoekige en een iets dikkere, meer vierkante variant.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.