Home celebs ZIEN: K3’tje Marthe deelt schattige Instagramfoto naar aanleiding van verjaardag Viktor Verhulst

ZIEN: K3’tje Marthe deelt schattige Instagramfoto naar aanleiding van verjaardag Viktor Verhulst

Couple goals!

Instagram @marthedep

K3’tje Marthe De Pillecyn (22) en Viktor Verhulst zijn al meer dan twee jaar een koppel. Viktor wordt vandaag 24 jaar, en om dat te vieren, deelde Marthe een superschattige foto van hun tweetjes.

Toen het jonge koppel hun relatie in mei 2016 bekendmaakte, kregen ze heel wat kritiek over zich heen. Mensen verweten Viktor dat hij net als zijn vader was of vonden dat Marthe zo haar weg naar succes verzekerde. Al het gezwans en gelach voorbij zijn we nu twee jaar verder en vormen de twee nog steeds een dolgelukkig paar! Volgens sommigen zouden de twee zelfs sinds kort samenwonen.

Ondanks de superdrukke agenda van Marthe zien we af en toe een foto van de twee passeren op sociale media waaruit blijkt dat ze smoorverliefd zijn op elkaar. Zo ook vandaag, want Marthe plaatste een zalig kiekje op haar Instagrampagina naar aanleiding van Viktos 24ste verjaardag.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Vandaag is het de verjaardag van een van de belangrijkste personen in mijn leven’, schreef het K3’tje onder het beeld waarop we hen zien op een brommer met een helm en – in het geval van Marthe –  veel te grote bril op. ‘Hij maakt van mij elke dag opnieuw weer de gelukkigste vrouw ter wereld. Gelukkige verjaardag, liefje!’

Voor wie nog niet gesmolten is door die woorden, volgt er nog meer: ‘Dankjewel voor alle mooie, lieve en grappige momenten die we al hebben meegemaakt en op nog veel meer van dat.’ Ze sloot haar bericht af met een hartje en de lieve hashtags #mylove en de ‘Samson’-lyric #samenopdemoto. Als dit geen couple goals zijn, dan weten we het ook niet meer!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: