Home celebs K3 over hun kinderwens: ‘Mama zijn combineren met optreden lijkt ons moeilijk’

K3 over hun kinderwens: ‘Mama zijn combineren met optreden lijkt ons moeilijk’

De meidengroep bestaat 1000 dagen en denkt na over de toekomst.

Instagram @k3.studio100

De nieuwe K3 bestaat op 2 augustus exact 1000 dagen. De meisjes doen het nog steeds met veel plezier, al weten ze niet of ze de optredens in de toekomst kunnen combineren met het moederschap. ‘Ik zou het heel erg vinden als ik de eerste woordjes van mijn kind miste omdat ik aan het optreden ben’, aldus Hanne.

Hanne (24), Klaasje (23) en Marthe (22) werden in 2015 verkozen tot de nieuwe K3. Kinderen in België en Nederland zijn zot van het trio, en hun agenda zit de komende maanden dan ook propvol. Hun drukke leven doet de meisjes soms eens nadenken over hun persoonlijke toekomst. Ze zijn misschien nog piepjong, maar ze hebben alle drie al een tijdje een vaste vriend én een kinderwens. En net daar wringt het schoentje, want de combinatie van kinderen krijgen en optreden bij K3 lijkt hen een onmogelijke opdracht.

‘Ik ben al aan het nadenken over wanneer ik kinderen wil en hoe ik dat ga combineren met mijn werk’, zegt Klaasje in Dag Allemaal. ‘Ik wil volgend jaar nog niet zwanger zijn, maar de jaren gaan zo snel voorbij en dan is het goed om te weten wat je wil. Als ik kinderen heb, ga ik sowieso parttime werken, plus dan verhuis ik terug naar Nederland. Ik wil dat mijn kinderen daar naar school gaan.’

Aanwezige ouder

Hanne volgt haar collega daarin. ‘Als ik kinderen heb, wil ik ook aanwezig zijn zoals mijn ouders dat waren bij mij’, aldus Hanne in Dag Allemaal. ‘Ik zou het heel erg vinden als ik de eerste woordjes van mijn kind miste omdat ik aan het optreden ben. Dus het moederschap combineren met K3 lijkt me ook moeilijk.’ Marthe ziet het wel wat rooskleuriger. ‘Als ik onze agenda zie, vind ik het zeker haalbaar om K3 te combineren met kindjes krijgen. Trouwens, Karen en Kristel hebben al getoond dat het mogelijk is.’

Voorlopig hoeven de fans zich dus geen zorgen te maken, de meisjes van K3 zullen in de nabije toekomst nog niet op het podium verschijnen met een bol babybuikje. De vraag is wel of K3 zal blijven bestaan in de huidige formatie als een van de meisjes de komende jaren toch aan kindjes begint. Zo te horen, is dat heel twijfelachtig.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.